
Сирні смузі дуже корисні для організму. Цей кисломолочний продукт необхідно щодня включати в свій раціон. Тому я пропоную спробувати новий рецепт сирного смузі, на цей раз з полуницею та печивом. Напій виходить дуже смачним і ароматним, а за смаком нагадує легкий десерт.
Вживаючи сир регулярно, Ви підвищите тонус організму і наповнюєте його корисними речовинами, яких частенько не вистачає в нашому раціоні. Такий напій допоможе поліпшити роботу травної системи. Корисний сир і алергікам. Кисломолочний продукт знижує алергічні реакції, підвищує імунітет і зменшує стомлюваність організму.
Полуницю краще використовувати свіжу, але в зимовий період можна додавати в смузі й заморожені солодкі ягоди.
Інгредієнти:
- Сиру 300 грамів
- Полуниці 200 грамів
- Натурального йогурту 200 мілілітрів
- 2 пісочних печива
Приготування:
- Полуницю ретельно промийте в холодній воді, щоб змити бруд і пісок. Видаліть плодоніжки. Якщо ягоди великі, розріжте їх на дві частини й викладіть полуницю в чашу блендера.
- Влийте в чашу блендера натуральний йогурт без добавок і подрібніть інгредієнти до повної однорідності.
- Далі додайте до йогуртово-полуничної суміші сир середньої жирності й покришіть печиво. Якщо хочете отримати більш солодкий смузі, то додайте трохи солодкого сиропу або рідкого меду. Знову збийте інгредієнти до отримання однорідної текстури.
- Оскільки смузі виходить досить густим, то його зручніше їсти ложкою. Подавати напій краще в широких склянках або креманках. Прикрасьте Ваш смузі ягідкою полуниці й шматочками печива.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Смузі з пекінською капустою і шпинатом