НапоїСмузі

Ягідний смузі з мигдальним молоком

Автор рецепта – Мелісса Де Арабіан (Melissa d’Arabian) – шеф-кухар, телеведуча, кулінарний письменник

Час: 5 хвилин
Складність: легко
Порцій: 2

Інгредієнти:

  • 1/2 банана середнього розміру, очищеного і крупно нарізаного
  • Замороженої чорниці 1/4 стакана
  • Замороженої полуниці 1/4 стакана
  • Нарізаного свіжого манго 1/4 стакана
  • Охолодженого несолодкого мигдального молока з ароматом ванілі 2 стакани

Приготування:

  1. У блендер покладіть шматочки банана, чорницю, полуницю і манго, залийте мигдальним молоком. Змішуйте протягом приблизно 30 секунд до з’єднання інгредієнтів. Подавайте в охолоджених склянках з соломинкою.

Смачного!

Подивіться як смачно приготувати лимонад в домашніх умовах

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close