
Автор рецепта – Мелісса Де Арабіан (Melissa d’Arabian) – шеф-кухар, телеведуча, кулінарний письменник
Час: 5 хвилин
Складність: легко
Порцій: 2
Інгредієнти:
- 1/2 банана середнього розміру, очищеного і крупно нарізаного
- Замороженої чорниці 1/4 стакана
- Замороженої полуниці 1/4 стакана
- Нарізаного свіжого манго 1/4 стакана
- Охолодженого несолодкого мигдального молока з ароматом ванілі 2 стакани
Приготування:
- У блендер покладіть шматочки банана, чорницю, полуницю і манго, залийте мигдальним молоком. Змішуйте протягом приблизно 30 секунд до з’єднання інгредієнтів. Подавайте в охолоджених склянках з соломинкою.
Смачного!
Подивіться як смачно приготувати лимонад в домашніх умовах