
Нарешті почався багатий сезон ягідних врожаїв 🍓. Для шанувальників смузі – це рай і благодать. Стільки відкриттів і експериментів можна зробити у себе на дачі – просто не злічити.
Сьогодні хочу запропонувати Вам новий смак: з приємною кисличкою і неймовірно тонізуючий. Знову ж, любителям солодкого завжди можна додати трошки більше меду і кислина стане зовсім непомітною. До слова сказати, цей смузі, як і всі мої подальші рецепти, ідеально підійде матусям, які годують грудьми, а тому, що всі ягідні компоненти мають мінімальний ступінь алергенності, то цей напій відмінно урізноманітнює меню навіть найменших поціновувачів 👶🏼.
Інгредієнти:
- Аґрусу (у мене червона ягода) 1 жменя
- Червоної смородини 1 жменя
- Білої смородини 1 жменя
- Натурального йогурту (можна замінити соєвим) 1 ½ стакана
- Меду 1 столова ложка
Приготування:
- В нашій рецептурі сьогодні три види ягід, тому має бути «довга» підготовча робота. Червону і білу смородину звільніть від гілочок, відкладіть листочки в сторону. Ягоди промийте в холодній воді, скориставшись ситом з дрібними осередками. Аґрус також ретельно почистіть і помийте, скориставшись тим же ситом.
- Потім засипте всі ягоди в місткість блендера. Туди ж викладіть одну столову ложку меду. За бажанням можете збільшити кількість підсолоджувача на свій смак. Залийте всі компоненти йогуртом.
- Запустіть блендер у звичайному режимі на 30 секунд. Готовий смузі залишиться тільки розлити по склянках.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Смузі з динею, лимоном, лаймом і м’ятою