НапоїСмузі

Смузі з яблука і манго

Нещодавно мені вдалося купити в супермаркеті дуже смачний і неймовірно соковитий манго. Досить рідко в наших магазинах попадається цей екзотичний фрукт таким ось стиглим. До речі, довести манго до потрібної зрілості дуже просто – потрібно всього лише загорнути плід в щільний папір і покласти на тиждень в тепле місце, наприклад, на підвіконня, щоб на згорток потрапляли промені сонця. Але все ж стиглий плід купити набагато приємніше 😊.

Чомусь мені не дуже подобається їсти манго просто шматочками, а ось мангові смузі я обожнюю! Манго надає будь-якому фруктовому напою незвичайний смак, який неможливо ні з чим порівняти. Якщо Ви також як і я любите цей фрукт або, навпаки, жодного разу його не пробували, то обов’язково купіть манго – благо зараз він цілком доступний – і зробіть супер смачний смузі за моїм новим рецептом.

Інгредієнти:

  • Яблука 2 штуки
  • Манго 1/2 штуки
  • Яблучного соку 100 мілілітрів

Приготування:

  1. Манго розріжте уздовж на три частини. Серединна частина, в якій знаходиться кісточка, повинна бути найтоншою. Її можна трохи погризти й викинути 🙂
  2. Одну половину манго приберіть в холодильник (або використовуйте, якщо готуєте одразу дві порції), а другу очистіть від шкірки й наріжте кубиками.
  3. Яблука також очистіть від шкірки, видаліть серцевину з кісточками, а потім поріжте шматочками.
    Закиньте в чашу блендера шматочки манго і яблука, додайте яблучний сік і збивайте інгредієнти протягом 2-х хвилин.
  4. Перелийте готовий яблучно-манговий смузі в високий келих, прикрасьте ягодами або прикріпіть на край келиха шматочок манго, і подавайте до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Смузі з вишні, морозива і кориці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close