НапоїСмузі

Смузі з вишні, морозива і кориці

Мені здається, що в цей рецепт просто не можливо не закохатися. Що може бути смачніше поєднання ніжного вершкового пломбіру, ​​кислуватої вишні, солодкого рідкого меду і пряної кориці? 🍒 Влітку, коли на вулиці спекотно і хочеться чогось прохолодного й освіжаючого, цей смузі особливо популярний. Найкраще використовувати свіжу вишню, щоб отримати максимум користі від коктейлю. Проте, заморожена вишня також підійде – особливо під час зимового сезону.

Цей смузі можна прикрасити гілочкою м’яти, паличкою кориці, а також посипати подрібненим горіхами або подрібненим шоколадом.

Інгредієнти:

  • Вишні 300 грамів
  • Пломбіру 150 грамів
  • Меду 1-2 столові ложки
  • Меленої кориці 0,5 чайної ложки

Приготування:

  1. Вишню для цього смузі можна використовувати свіжу або заморожену. Свіжі плоди необхідно помити, потім дістати з них кісточки. Заморожену вишню без кісточок можна попередньо не розморожувати, через те, що цей напій краще подавати охолодженим. Засипте підготовлену вишню в блендер.
  2. Щоб готовий смузі вийшов смачним, використовуйте якісне морозиво від перевіреного виробника.
    Тому, що вишня досить кисла, додамо до решти інгредієнтів трохи меду. Його можна замінити сиропом топінамбура або агави. Якщо хочете зробити більш солодкий коктейль, то додайте 2 ложки меду, якщо кисліше – тільки одну. Для аромату і пікантної нотки додайте дрібку меленої кориці.
  3. Збивайте інгредієнти на високій швидкості блендера в імпульсному режимі, щоб вони добре перемішалися і з’єдналися. В результаті повинен вийти ніжно-рожевий смузі з густою й однорідною текстурою.
  4. Перелийте напій в стаканчики та прикрасьте вишнею. Цей десертний смузі краще їсти ложечкою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Смузі з персиком, малиною і смородиною

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close