НапоїСмузі

Смузі з персиком, малиною і смородиною

Вчора приготувавши персиковий смузі, я отримала від його смаку просто величезне задоволення 🍑. Тому сьогодні я вирішила створити апетитний персиковий смузі-боул, прикрашений свіжими ягодами, яких сповна в цю пору року. Як начинку я використовувала ці ж компоненти, щоб було наочно видно склад даного десерту.

Цей смузі в тарілці з персиків має ніжний відтінок, приємну текстуру, солодкий смак з кислою ноткою, характерною для ягід чорної смородини та малини, а також величезну порцію корисних вітамінів і мінералів. Всього одна тарілочка такого смузі додасть Вам сил, підніме настрій і гарантовано поліпшить стан організму в цілому. Тому збережіть собі цей рецепт або ж відразу біжіть його готувати 😉.

Інгредієнти:

  • Стиглих персиків 2 штуки
  • Малини 100 грамів
  • Чорної та червоної смородини 40-60 грамів
  • Яблучного соку (води або йогурту) 150 мілілітрів
  • Ягоди, персик, кокосова стружка, мак, м’ята (для прикраси)

Приготування:

  1. Підготуйте ягоди. Малину і смородину перегляньте, витягуючи зіпсовані плоди. Помістіть їх в друшляк, промийте під струменем холодної води та дайте стекти зайвій рідині. Червону смородину від’єднайте від гілочок. Не забудьте частину ягід і персика залишити для начинки.
  2. Персики ретельно вимийте, розділіть на дві половинки, видаліть велику кісточку. Покладіть м’якуш в отриману суміш. Якщо шкірка фрукта м’яка, то її можна залишити.
  3. В комбайн або контейнер блендера влийте яблучний сік, додайте ягоди, персики й підсолоджувач. Збивайте на високій швидкості до утворення однорідної маси.
  4. За бажанням, отриману суміш можна перетерти через дрібне сито, щоб позбутися від можливих дрібних частин шкірки персика і чорної смородини. Але це не обов’язково, вирішуйте на свій розсуд і смак.
  5. Перекладіть смузі в глибоку тарілку. М’якуш персика наріжте тонкими часточками, покладіть зверху, а поруч викладіть “купки” з чорної смородини та малини. Малину посипте маком, смородину – кокосовою стружкою, в середину застроміть свіжі листочки м’яти.
  6. Такий смузі подавайте в комплекті з чайною ложечкою. Вживайте відразу після створення, щоб прикраси не потонули.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Смузі з аґрусом, сиром і вівсяними пластівцями

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close