
Сьогодні ми готуємо простий, але дуже смачний і ситний смузі. Найчастіше я готую його щоб перекусити й підзарядитися енергією. Цей напій завжди піднімає мій настрій, додає сили й підвищує увагу, що незамінне при щільному робочому графіку. В цей рецепт смузі можна додатково додати дрібку кориці або гвоздики. Ці ароматні спеції додадуть смузі особливий аромат і зроблять смак напою ще більш насиченим.
Наш сьогоднішній рецепт можна приготувати й зі звичайного коров’ячого молока, але ми будемо використовувати молоко мигдальне. Воно не містить лактози, на яку у деяких людей є алергія. Цей смузі багатий на кальцій, тому допомагає зміцнити кістки, поліпшити здоров’я зубів і стан шкіри. У горіховому молоці також присутній фосфор, який бере участь в регенерації кісткової тканини, а також магній, необхідний для нормальної роботи серця. На відміну від інших продуктів, молоко з мигдалю менш калорійне, тому можна не переживати, що такий смузі якось відіб’ється на фігурі 😉
Інгредієнти:
- Банани 2 штуки
- Мигдалевого молока (можна замінити будь-яким іншим рослинним або коров’ячим) 300 мілілітрів
- Вівсяних пластівців 2 столові ложки
Приготування:
- Очищені від шкірки зрілі банани поріжте кружечками й перекладіть в блендер.
- Якщо у вас слабкий блендер, то вівсянку можна попередньо замочити в мигдальному молоці на 10 хвилин. Якщо впевнені, що блендер впорається, то просто додайте пластівці й мигдальне молоко в чашу блендера.
- Збивайте смузі на високій швидкості, щоб компоненти повністю подрібнилися і з’єдналися між собою.
- Перелийте напій в стаканчики або кружку і подавайте до столу.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт мексиканського напою Хорчата