Пунш з просекко

Фруктовий лід і легкий гранатовий пунш з ігристим вином Просекко, смаком якого можна насолоджуватися без зупинки, стане відмінним початком будь-якого вечора. Щоб зробити напій безалкогольним, замініть просекко рівною кількістю імбирного елю. Яскрава малина і зерна граната, заморожені в льоді, будуть плавати на поверхні пуншу, роблячи його по-справжньому святковим.
18+ Надмірне споживання алкоголю шкодить вашому здоров’ю!
Час: 10 хвилин плюс час заморожування
Складність: легко
Порцій: 20
Інгредієнти:
- Соку з білого винограду 2 літри
- Гранатового соку 1 літр
- Малини 200 грамів
- Зерен граната 250 грамів
- Імбирного елю 1 літр
- Ігристого вина просекко 2 пляшки
- Спеціальне пристосування: форми для маффінів
Приготування:
- Змішайте у великім глечику білий виноградний і гранатовий сік. Розлийте по формах для маффінів, заповнюючи їх наполовину. Киньте в кожну форму по кілька ягід малини й зерен граната. Тримайте в морозильній камері до затвердіння.
- Поставте глечик з соком в холодильник і тримайте його там до моменту подачі. Коли він настане, вилийте сік в чашу для пуншу, додайте імбирний ель і просекко. Дістаньте форми для мафінів з морозильної камери й вийміть шматочки льоду невеликою лопаткою. Дайте відтанути приблизно 1 хвилину, якщо не виходить витягти їх відразу. Додайте шматочки льоду в чашу з пуншем і подавайте.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Холодний Егг-ног