НапоїСмузі

Полуничний смузі з вишнею

Сьогодні я знову вирішила приготувати ягідний смузі. Для цього напою я вибрала вишню і полуницю 🍓🍒 – це одні з моїх найулюбленіших літніх ягід. Зробивши всього ковток цього неймовірно смачного вишнево-полуничного напою, Ви на мить відчуєте себе серед вишневого саду, адже саме смак вишні переважає в цьому смузі, а ароматна полуниця дає приємний ягідний посмак.

Спробуйте приготувати вишнево-полуничний смузі для Ваших дітей. Вони люблять все яскраве і красиве, тому після такого смачного смузі приготуйтеся бігти в магазин, щоб купити побільше полуниці й вишні, тому, що, швидше за все, однією порцією Ваш милий малюк не обійдеться.

Інгредієнти:

  • Вишні без кісточок 100 грамів + 3 штуки для прикраси (можна замороженої)
  • Полуниці 100 грамів + 1 штука для прикраси (можна замороженої)
  • Банан 1 штука
  • Апельсинового соку 1/2 стакана
  • Мед або будь-який інший підсолоджувач (за бажанням)

Приготування:

  1. Гарненько промийте ягоди. У полуниці видаліть плодоніжки, у вишні – кісточки.
  2. Якщо використовуєте заморожену вишню з кісточкою, то дайте ягоді постояти при кімнатній температурі хвилин п’ять. Потім розріжте кожну вишеньку і вийміть кісточку кінчиком ножа. Тільки візьміть тоді трохи більшу кількість вишні – приблизно 150 грамів.
  3. Очистіть банан від шкірки та розріжте на кілька частин. Одну частину банана (приблизно 1/5 від загальної кількості) наріжте якомога більше тонкими кільцями й залиште для прикраси.
  4. У блендер покладіть шматочки банана, додайте вишню, полуницю й апельсиновий сік. Збивайте інгредієнти для смузі поки не отримаєте однорідну текстуру. Спробуйте смузі та підсолодіть за бажанням.
  5. Візьміть великий прозорий келих для смузі та прикріпіть колечка банана зсередини на скло. Це досить просто: тонкі кільця банана легко тримаються на стінках келиха. Акуратно, щоб не зачепити бананові колечка, перелийте готовий смузі в келих. Прикрасьте його ягідкою полуниці, а вишеньки розкладіть на поверхні напою. Якщо у Вас залишилися ще колечка банана, то можете додатково прикрасити ними напій, розклавши віялом на поверхні. Тепер можна подавати напій до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Абрикосово-малиновий смузі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close