НапоїСмузі

Персиковий смузі

Ми продовжуємо низку літніх напоїв. Тільки в персиковий сезон можна насолодитися найсмачнішими й соковитими смузі з персиків ☀🍑, так що не пропустіть момент, щоб покуштувати смачні персикові смузі.

Поєднання персика, банана і йогурту є безпрограшною комбінацією, а смак такого напою виходить ніжним і приємним, красиво прикрашений смузі радує око своєю сонячною зовнішністю.

Щоб напій вийшов потрібної консистенції, слід використовувати стиглі й м’які плоди. Так у Вас вийде смузі з більш ніжною текстурою і неймовірним персиковим ароматом, та й блендеру простіше подрібнювати м’які фрукти. Натуральний йогурт в цьому рецепті можна замінити кефіром, соєвим йогуртом або молоком (звичайним або мигдальним).

Дуже радує, що персики містять мало калорій і багато клітковини, так що цей смузі точно не відіб’ється на вашій фігурі. Персики, до речі, багаті калієм, який покращує обмінні процеси в організмі, зміцнює м’язи серця і регулює роботу нервової системи.

Інгредієнти:

  • 2 стиглих персиків + кілька шматочків для прикраси
  • 1 банан
  • Натурального несолодкого йогурту 150 мілілітрів
  • Мед або інший підсолоджувач за смаком
  • Кілька листочків м’яти

Приготування:

  1. Банани очистіть від верхнього шару, наріжте кружальцями середньої товщини. Після чого замотайте їх в плівку і помістіть в морозильний відсік холодильника на 30 хвилин, що вони стали більш щільними. Ця процедура забезпечить коктейлю потрібну консистенцію і в’язкість. Ви подумаєте, що це дрібниця, але все ж спробуйте використовувати банани для напою саме в такому стані.
  2. У той час, поки банани заморожуються, займіться підготовкою персиків. Добре вимийте їх і обсушіть рушником. Багато хто вважає, що оксамитову шкірку краще обрізати, щоб її неподрібнені шматочки не траплялися в готовому напої. Я нічого не маю проти шматочків в смузі, тому, коли це можливо, використовую фрукти разом зі шкіркою. Ну а Ви вирішуйте на свій розсуд. Персики розділіть на дві частини й дістаньте кісточку. М’якуш наріжте невеликими шматочками.
  3. Підмерзлі банани й шматочки персика помістіть в чашу блендера, залийте натуральним йогуртом. Щоб Ваш напій був «крижаним», йогурт попередньо можна розлити по формах і на 30 хвилин помістити в морозилку, при збиванні кинути в смузі йогуртові кубики.
  4. Паралельно додайте підсолоджувач і кілька листочків м’яти, вони подарують відчуття свіжості й прохолоди. Пару листочків м’яти й шматочків персика залиште для прикраси.
  5. Добре збийте інгредієнти блендером до отримання однорідної маси.
  6. Готовий смузі розлийте по склянках, прикрасьте на свій смак або покладаючись на мою фотографію. Красиво прикрашені напої радують око і викликають ще більше бажання насолодитися смачним і корисним напоєм.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Смузі з червоною і чорною смородиною

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close