НапоїЧай

Ожинний чай з льодом і бурбоном

Ожинний чай з льодом і бурбоном – докладний рецепт приготування.

18+ Надмірне споживання алкоголю шкодить вашому здоров’ю!

Час 3 години 15 хвилин
Складність: легко
Порцій: 4-6

Інгредієнти:

  • Свіжої ожини 3 стакани
  • Цукру 3/4 стакана
  • Рубаної свіжої м’яти 2 столові ложки, плюс листя м’яти для прикраси
  • Чорного чаю 6 пакетиків
  • Бурбон, за смаком

Приготування:

  1. Змішати у великій чаші ожину, цукор і м’яту. Подрібнити ягоди за допомогою занурювального блендера, до консистенції пюре, дати настоятися.
  2. Закип’ятити в каструлі середнього розміру 1,5 літра води. Зняти каструлю з плити, додати чайні пакетики й залишити на 3 хвилини заварюватися. Прибрати чайні пакетики й залити ожину гарячим чаєм.
  3. Залишити суміш настоюватися при кімнатній температурі протягом 1 години. Потім процідити ожиновий чай і поставити в холодне місце на 2 години. Наповнити високі келихи льодом, налити ожиновий чай, додати бурбон за смаком. Прикрасити зверху чай листям м’яти.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close