Напій «Рисова орчата»

Інгредієнти:
- Рису 1 стакан, промити
- 1 трубочка кориці, розламати на шматочки
- Цукру 1/2 стакана
- Меленої кориці 1 столова ложка і трубочки кориці, для прикраси
Приготування:
- Помістити в блендер рис, трубочку кориці, налити 4 стакани води й грубо перемолоти.
- Перелити суміш у велику чашу і додати ще 4 стакани води. Залишити суміш постояти при кімнатній температурі протягом 3 год.
- По закінченню часу перекласти рисову суміш в блендер і перемішати до однорідного стану. Потім процідити суміш через марлю в глечик.
- Домішати цукор і охолодити.
- Перед подачею на стіл перемішати напій і розлити в келихи, наповнені льодом. Прикрасити напій трубочками кориці й посипати меленою корицею.
Смачного!