Молочний коктейль з морквяним соком і яйцем

Дуже смачний і нескладний у приготуванні молочний коктейль з морквою прекрасно підходить для сніданку або перекусу. Додавання яйця в такий оригінальний напій робить його особливо ніжним. Варто спробувати!
Інгредієнти:
- Молоко 300 мілілітрів
- Морква (для соку) 230 грамів або сік морквяний 100 мілілітрів
- Яйце 1 штука
- Цукор 1-2 столові ложки
Приготування:
- Спочатку віджати сік з моркви. Якщо у вас є соковижималка, можна скористатися нею. Або очистити моркву, вимити й натерти на дрібній тертці.
- За бажанням, щоб максимально збільшити кількість віджатого соку, подрібнену моркву можна покласти в чашу блендера і пробити на найвищій швидкості приблизно 1-1,5 хвилини.
- Потім протерти подрібнену моркву через сито або просто віджати сік через кілька шарів марлі.
- У мене вийшло приблизно 100 мілілітрів морквяного соку.
- У чашу блендера вбити яйце.
- Додати морквяний сік.
- Влити молоко.
- Додати цукор.
- Збити на високих оборотах приблизно 1-2 хвилини.
- Готовий напій розлити по склянках і подати до столу.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Імбирний коктейль з хурмою