НапоїСмузі

Малиновий смузі-боул

Літо щороку щедро обдаровує нас різними ягодами 🍒🍓, і саме час встигнути отримати запас вітамінів і насолодитися їх смаком. Сьогодні на порядку денному у нас малиновий смузі-боул у двох варіаціях. Чудова риса цієї страви – свобода виконання. Тут можна пробувати поєднувати різні інгредієнти, додавати нові й експериментувати. А сам процес прикраси приносить величезне задоволення, дозволяючи реалізувати свої творчі здібності в повній мірі.

Малинові смузі в тарілці є приголомшливе поєднання приємного смаку, величезної кількості вітамінів, а значить і безсумнівної користі. Чого тільки варта одна малина – це невичерпне джерело необхідних людині біологічно-активних речовин.

Ну що ж, приступимо?

Інгредієнти:

  • Малини 1/5 стакана
  • Малинового щербета 1 стакан (можна приготувати вдома з’єднавши малину, натуральний підсолоджувач за смаком, трохи води й крапельку лимонного соку)
  • 1 банан
  • Яблучного соку 50 мілілітрів

Приготування:

  1. У чашу блендера влийте яблучний сік. Сік бажано використовувати натуральний, тому, що від магазинних користі мало.
  2. Малину переберіть, прибираючи зіпсовані ягоди. Трохи сполосніть малину під проточною водою в друшляку або ситі й дайте стекти зайвій воді.
  3. Банан попередньо очистіть від шкірки, а м’якуш наріжте кільцями. Якщо є час, помістіть банан в контейнер і приберіть в морозилку на 30 хвилин. Заморожений банан робить консистенцію смузі більш пишною і приємною.
  4. Потім в яблучний сік помістіть малину і підморожені шматочки банана. Гарненько збийте за допомогою блендера.
  5. Далі отриману масу змішайте з прохолодним малиновим щербетом, збийте ще раз, максимально поєднуючи всі складові.
  6. Підсолоджувач додавати не потрібно, тому, що смузі-боул виходить приємного смаку завдяки солодкості малини й банана, а яблучний сік надає йому особливу кислину.
  7. Яскраву густу суміш перекладіть в невеликі тарілочки, прикрасьте топінгом. У мене вийшло дві тарілочки, тому я вирішила по-різному їх оформити. В одному смузі-боулі я зробила доріжку з малини, насіння і свіжих листочків м’яти, зверху присипала невеликою кількістю маку, кунжуту і кокосовою стружкою. У другу тарілку поклала рядами кружечки банана, малину, гранолу і шоколадні кульки, все присипала кунжутом.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Смузі з запеченого гарбуза з апельсином

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close