НапоїСмузі

М’ятний смузі з агрусом і ожиною

Коли стоять надзвичайно спекотні літні дні, і постійно хочеться випити чогось освіжаючого. М’ята ідеальний компонент для будь-якого тонізуючого напою або смузі, тому сьогодні я поекспериментувала з цією ароматною травичкою.

Цей м’ятний смузі я вирішила відтінити м’яким смаком аґрусу й ожини. Останнім часом ми всією сім’єю вирішили скоротити солодке в нашому раціоні, а значить, смузі в цей раз буде без додаткових підсолоджувачів. З цієї причини, якщо хочете зробити смузі солодше, то використовуйте мед або інші натуральні підсолоджувачі.

Інгредієнти:

  • Ожини 1 жменя
  • Аґрусу 1 жменя
  • Свіжої м’яти перцевої 2-3 гілочки
  • Кефіру (жирність на Ваш розсуд) 1 стакана

Приготування:

  1. Гілочки м’яти обполосніть в холодній воді, потім відокремте листочки від стебел. Аґрус ретельно переберіть, видаліть зелені хвостики. Добре промийте ягоди за допомогою сита. Ожину також ретельно переберіть і помийте, скориставшись тим же ситом.
  2. У місткість блендера викладіть м’ятні листя, засипте ягоди аґрусу і додайте ожину. Залийте всі компоненти кефіром.
  3. Запустіть блендер на повну потужність і збивайте до отримання однорідного напою. Готовий м’ятний смузі розлийте по порційних склянках. Прикрасьте ягодами й листочками м’яти.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Сирний смузі з чорницею

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close