НапоїСмузі

М’ятно-апельсиновий смузі

Сьогодні я пропоную Вам порадувати себе цікавим поєднанням смаків і приготувати м’ятно-апельсиновий смузі 🍊 ➕ 🌱. Мені здається, що вже сама назва освіжає і тонізує, а готовий напій виходить просто вище будь-яких очікувань! Я вирішила трохи «розбавити» смак цього фруктового смузі подрібненими волоськими горіхами. П’ять хвилин і ще один карколомний варіант корисного сніданку в моїй колекційній смузі-скарбничці готовий 😊.

З цим рецептом відмінний настрій і неймовірний заряд бадьорості гарантовано!

Інгредієнти:

  • Знежиреного кефіру (можна замінити натуральним йогуртом) 1/2 стакана
  • 1 апельсин
  • М’яти 2 гілочки
  • Волоських горіхів 30 грамів

Приготування:

  1. Сполосніть гілочки м’яти в холодній воді. Обірвіть всі листочки м’яти від гілочок. Якщо м’ята молода і стебла не надто товсті, то можна використовувати всю рослину цілою.
  2. Очистіть апельсин від грубої шкірки й поділіть на часточки.
  3. Якщо у Вас потужний блендер і Ви не проти невеликих горіхових шматочків в смузі, то ядра горіхів можна додавати цілими. Якщо Ви хочете отримати максимально однорідний напій, то попередньо подрібніть горіхи в блендері або в кавомолці.
  4. Влийте кефір в чашу блендера. Помістіть туди ж апельсин, м’яту і горіхи. Збивайте на максимальній швидкості до отримання однорідного напою.
  5. Готовий м’ятно-апельсиновий смузі розлийте по склянках.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Смузі з яблука і манго

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close