Лимонад в домашніх умовах

Інгредієнти:
- Лимонів 14 – 16 штук, плюс лимонні скибочки для гарніру
- Цукру 1,5 стакана
Приготування:
- За допомогою овочечистки зніміть цедру з 2 лимонів широкими смужками, потім вичавити сік з достатньої кількості лимонів, щоб вийшло 2 склянки. Охолодіть сік.
- У середній каструлі змішайте цукор, лимонну цедру і 1,5 стакана води. Доведіть до кипіння і варіть, перемішуючи час від часу, поки цукор не розчиниться, близько 2 хвилин. Перелийте в глечик і охолодіть, близько 1 години.
- Приберіть лимонну цедру з сиропу. Налийте в глечик 3 стакани холодної води й лимонний сік і перемішайте. Відлийте 1 стакан лимонаду в миску і додайте 3 стакани води. Розлийте суміш лимонаду в форми для льоду і заморожувати до тих пір, поки суміш не затвердіє, близько 2 годин.
- Тримайте глечик з лимонадом в холодильнику до подачі на стіл. Додайте кілька кубиків льоду в глечик разом зі скибочками лимона. Подавайте домашній лимонад в стаканах з рештою кубиками льоду.
Смачного!