Кулер з каркаде з текілою

Яскраво-червоний чай каркаде, заварюють з квіток гібіскуса, володіє тонким квітковим ароматом і кисло-солодким смаком. Відмінно вгамовує спрагу і в холодному вигляді схожий скоріше на морс або сік, ніж на чай. Ну чим не інгредієнт для літнього коктейлю !? Заваріть каркаде так само, як і звичайний чай, остудіть його і змішайте з текілою, соком лимона, лайма й апельсина і насолодитеся чудовим слабоалкогольним кулером з приємним квітково-цитрусовим ароматом.
18+ Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров’ю!
Час: 5 хвилин
Складність: легко
Кількість: 1 коктейль
Інгредієнти:
- Завареного чаю каркаде 0,5 стакана
- Текіли 4 столові ложки
- Ультрадрібного цукру 1 – 2 столові ложки
- Сік 1 лимона
- Сік 1 лайма й 1 часточка лайма для прикраси
- Сік 1 апельсина
- Лід для подачі
Приготування:
- У шейкер, наповнений льодом налийте каркаде, текілу, лимонний, лаймовий і апельсиновий соки й додайте цукор. Енергійно збовтайте.
- Перелийте в широкий низький стакан, наповнений льодом. Прикрасьте часточкою лайма і насолоджуйтеся.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Фруктова сангрія з вином кава