Коктейль з турецькою горілкою ракія

Алкогольна основа цього коктейлю – ракія, міцний балканський бренді з анісом, який зазвичай подається з льодом і водою. Сильний лакричний присмак ракії бармени пом’якшують спеціями та пюре з маракуї.
18+ Надмірне споживання алкоголю шкодить вашому здоров’ю!
Час: 5 хвилин
Складність: легко
Кількість: 1 коктейль
Інгредієнти:
- Ракії (або іншого анісового спиртного напою) 50 мілілітрів
- Свіжого апельсинового соку 50 мілілітрів
- Пюре з маракуї 30 грамів
- Меду 7 грамів
- Щіпка меленої гвоздики
- Щіпка меленого кардамону
- Щіпка меленої кориці
- Паличка кориці й скибочку сушеного лайма для прикраси
Приготування:
- У шейкері з льодом з’єднайте ракію, сік апельсина, пюре з маракуї, мед, гвоздику, кардамон і мелену корицю. Добре струсіть.
- Процідіть коктейль у високу склянку з подрібненим льодом. Прикрасьте паличкою кориці й скибочкою сушеного лайма.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Класичний коктейль «Буравчик»