Алкогольні коктейліНапої

Коктейль «Вишневий кулер» з текілою і чилі

Такий освіжаючий коктейль яскраво-червоного кольору з льодом доведеться як ніколи до речі в літню пору. Солонуватий і гострий смак напою поєднується, наприклад, з кукурудзяними чіпсами, або начос, які можна до нього подати. Родзинкою презентації стануть кристали солі, які іскрять на червоних краях склянок.

18+ Надмірне споживання алкоголю шкодить вашому здоров’ю!

Час: 20 хвилин
Складність: легко
Порцій: 6

Інгредієнти:

Вишневий кулер з консервованим соусом чилі:

  • Вишневого пюре 350 грамів
  • Срібної текіли 270 мілілітрів
  • Лимонного соку 250 мілілітрів
  • Пюре чіпотле (соус Адобо з консервованих чіпотле) 85 грамів
  • Лід

Лимонний сироп:

  • Цукру 1 стакан
  • Цедра з 1/2 лимона
  • Лимонного соку 1/3 стакана

Сіль з чіпотле:

  • Порошку чіпотле 5 столових ложок
  • Крупнозернистої солі 3 столових ложки

Приготування:

  1. Сироп: доведіть до кипіння 1 стакан води з цукром і лимонною цедрою. Зменште температуру і варіть на повільному вогні 5 хвилин. Процідіть і охолодіть. Вмішайте лимонний сік.
  2. Сіль з чіпотле: змішайте порошок чіпотле з сіллю і зберігайте в герметичному контейнері. Змішайте вишневе пюре з текілою, 180 мілілітрів лимонного соку, пюре чіпотле і 90 мілілітрів сиропу. Занурте край кожної склянки в лимонний сік, а потім в сіль з чіпотле.
  3. Наповніть посудини льодом, а потім влийте коктейль з вишнею і чіпотле.
Примітка

Щоб отримати напій з менш гострим смаком, зменшите кількість пюре чіпотле. Якщо ви не можете знайти готове пюре з вишні, змішайте свіжі або розморожені ягоди в блендері з достатньою кількістю води для потрібної консистенції.

Тримайте ще цікавий рецепт: Коктейль «Негроні» з паленим апельсином

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close