Коктейль «Італійський Манхеттен»

Більш ароматна і солодка версія знаменитого коктейлю «Манхеттен» на основі бурбона, вермуту і біттера. Особливий італійський шарм напою додає лікер Кампарі, апельсинові часточки й подвоєна порція коктейльних вишень. Приємний смачний коктейль з багатим ароматом першокласного віскі, пряних трав і з цитрусовою ноткою.
18+ Надмірне споживання алкоголю шкодить вашому здоров’ю!
Час: 5 хвилин
Складність: легко
Порцій: 4
Інгредієнти:
- Льоду 16 кубиків
- Апельсина 4 часточки
- 8 коктейльних вишень
- Кентуккійського бурбона (рекомендується: Maker’s Mark) 300 мілілітрів
- Вермуту 120 мілілітрів
- Італійського біттера (рекомендується: Campari) 90 мілілітрів
- Цукру 3 чайні ложки, за бажанням
Приготування:
- Розкладіть кубики льоду по 4 келихах тумблер. Прикрасьте кожен келих 1 часточкою апельсина і 2 коктейльними вишнями.
- У глечику змішайте бурбон, вермут і біттер і розлийте по келихах.
Тримайте ще цікавий рецепт: Коктейль з ожиною і чорним перцем