Алкогольні коктейліНапої

Коктейль «Белліні» зі свіжих персиків

Пізній сніданок в шезлонзі супроводжується цим коктейлем «лонг дрінк». Популярний італійський коктейль, який має офіційний статус в Міжнародній асоціації барменів і названий на честь живописця Дж. Белліні, легко приготувати в домашніх умовах. Ігристе вино і персики – відмінне поєднання, яке не потребує реклами. Смачний коктейль, що освіжає буде як ніколи доречний в спекотну літню пору. Однак його також можна приготувати з консервованих персиків з не менш хорошим результатом.

18+ Надмірне споживання алкоголю шкодить вашому здоров’ю!

Час: 10 хвилин
Складність: легко
Порцій: 6 – 8

Інгредієнти:

  • 2 стиглих персики, вийміть кісточки й наріжте кубиками
  • Лимонного соку 1 столова ложка
  • Цукру 1 чайна ложка
  • Охолодженого ігристого вина просекко 1 пляшка

Приготування:

  1. Помістіть персики, лимонний сік і цукор в чашу кухонного комбайна, забезпеченого сталевим лезом, подрібніть до отримання однорідної маси. Протріть суміш через сито і викиньте тверді частинки, що залишилися.
  2. Помістіть по 2 столові ложки персикового пюре в келихи для шампанського і залийте холодним просекко. Подавайте відразу ж.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Егг-ног зі смаком білого шоколаду

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close