Алкогольні коктейліНапої

Кокосовий екстракт

Автор рецепта – Альтон Браун (Alton Brown)

Кокосовий екстракт – докладний рецепт приготування.

18+ Надмірне споживання алкоголю шкодить вашому здоров’ю!

Інгредієнти:

  • Кокосовий горіх 1 штука
  • Свіжого тертого кокоса 50 грамів, приблизно 1/3 стакана
  • Горілки 120 грамів

Приготування:

  1. Помістіть кокос на складений рушник у великій мисці. Знайдіть 3 виїмки на 1 кінці кокоса і вставте цвях або викрутку, за допомогою молотка зробіть 2 дірки. Переверніть кокосовий горіх над контейнером і вилийте воду з кокоса. Зберігайте воду в герметичному контейнері в холодильнику протягом тижня.
  2. Розігрійте духовку до 190 ° С. Помістіть кокосовий горіх на деко і запікайте в духовці протягом 15 хв. Вийміть з печі. Кокосовий горіх повинен потріскатися в декількох місцях. Використовуючи ніж, відокремте тверду оболонку від коричневої шкірки. Використовуючи овочечистку, очистіть коричневу шкірку від кокосової м’якоті. Промийте м’якуш кокоса під прохолодною водою і висушіть. Розріжте на невеликі шматочки. Натріть кокосовий горіх на тертці або подрібніть в комбайні.
  3. Помістіть 50 гр. кокоса в скляну банку з кришкою і налийте горілку. Закрийте і добре струсіть. Зберігайте в прохолодному темному місці протягом 5-7 днів, трусіть по одному разу кожен день, щоб інгредієнти змішувалися. Процідіть кокосовий горіх і викиньте його.
  4. Перелийте кокосовий екстракт в чисту стерильну банку або пляшку і зберігайте в прохолодному місці до року. Використовуйте кокос, що залишився для інших страв.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close