
Якщо Ви в пошуках незвичайних відтінків і пікантних смаків, то давайте експериментувати разом. Сьогоднішній смузі для мене став своєрідним кулінарним відкриттям. Терпкий смак з помітною кислинкою, підсолоджений медом, відмінно підкреслює рясну кількість кокосової стружки й додане горіхове молочко. Виходить прекрасний тонізуючий напій, який відмінно освіжить після довгого трудового дня і приємно здивує своїм неповторним смаком.
Інгредієнти:
- Натурального йогурту 1/2 стакана
- 1 кокос середнього розміру
- 1 лимон
- Меду 1 столова ложка
- Імбирного кореня 2 см
Приготування:
- Відріжте від імбирного кореня частину довжиною приблизно 2 см. Почистьте цей шматочок і натріть на середній терці. Лимон ретельно помийте. Поріжте його шматочками, не знімаючи верхнього шару. З кокоса спочатку спустіть молочко, проткнувши три дірочки на верхівці гострим предметом: у мене вийшла одна столова ложка. Сам горіх розколіть на дві частини й виріжте м’якуш з однієї з половин.
- У місткість блендера закиньте шматочки лимона, подрібнений імбир, кокосову м’якуш, додайте мед, залийте йогурт і введіть горіхове молочко. Досить буде хвилини роботи, коли пристрій увімкнено і перед Вами готовий смузі.
- Розлийте імбирно-лимонний смузі по склянках і насолоджуйтеся незвичайним смаком напою.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Детокс-смузі з руколою та авокадо