Гранатовий пунш з ромом

Пунш – найпопулярніший на заході вид коктейлю, який готується у величезній чаші на великий натовп. Традиційний рецепт ромового пуншу містить ром, лимон, фруктовий сік і воду. Додайте в коктейль гранатового соку і свіжих ягід, і він заграє соковитими літніми фарбами й набуде більш яскравий смак. Щоб напій на вечірці довго залишався охолодженим, прокладете в нього велику крижину. Ефектніше вона буде виглядати, якщо перед її заморожуванням у воду також додати свіжих ягід.
18+ Надмірне споживання алкоголю шкодить вашому здоров’ю!
Час: 20 хвилин
Складність: легко
Порцій: 24
Інгредієнти:
- Гранатового соку 5 стаканів
- Лимонаду 3 стакани
- Рому 1 пляшка (0,75 літра)
- Свіжих ягід, наприклад, чорниці й малини 1 стакан
- Кружечки лимона для прикраси
- Лід для подачі
Приготування:
- Зробіть плавучу крижину: заморозивши воду в пластиковому контейнері мінімум на 6 годин або на ніч. У великій чаші для пуншу змішайте гранатовий сік, лимонад і ром.
- Перед подачею покладіть в чашу крижину, добре перемішайте й охолодіть протягом мінімум 15 хвилин. Прикрасьте ягодами й кружечками лимона. Подавайте в келихах для пуншу, наповнених льодом.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Коктейль з турецькою горілкою ракія