Гарячий шоколад з кавою і з перцем чилі

Гарячий шоколад з кавою і з перцем чилі — незвичайно ароматний і смачний напій з яскравою перчинкою! Готується просто і швидко. Обов’язково спробуйте приготувати, вам сподобається!
Інгредієнти:
- Шоколад чорний 200 грамів
- Кава мелена 4 чайні ложки
- Цукор 2 чайні ложки
- Перець чилі свіжий 5-7 грамів
- Вода 300 мілілітрів
Приготування:
- Шоколад ламаємо на шматочки й кладемо в сотейник. Сотейник встановлюємо на водяну баню. Для цього в каструлю наливаємо трохи води, даємо їй закипіти. Зверху ставимо сотейник або маленьку каструльку.
- Помішуючи, повністю розтоплюємо шоколад.
- Перець чилі очищаємо від насіння і дрібно нарізаємо.
- У турку кладемо каву, цукор і нарізаний перець чилі.
- Заливаємо водою і ставимо нагріватись.
- На повільному вогні доводимо каву до кипіння і вимикаємо нагрівання.
- Через дрібне ситечко проціджуємо половину кави в шоколад.
- Ретельно перемішуємо.
- Через ситечко проціджуємо каву, що залишилась. Перемішуємо до однорідності.
- Гарячий шоколад з кавою і перцем чилі готовий.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Густий гарячий шоколад