Алкогольні коктейліНапої

Фруктова сангрія з вином кава

Кава це ігристе вино з винограду сорту Парельяда, купаж надає шампанському приємну кислотність і аромат тропічних фруктів. Іспанська сангрія з вином кава (в пер. «Печера») з додаванням персикового бренді і ягід виглядає більш поважно і вишукано. Змішайте всі інгредієнти у великій чаші для пуншу і подавайте на вечірці або урочистому заході.

18+ Надмірне споживання алкоголю шкодить вашому здоров’ю!

Час: 10 хвилин
Складність: легко
Порцій: 12

Інгредієнти:

  • Добре охолодженої кави (іспанського ігристого вина) 2 пляшки (по 750 мілілітрів)
  • Добре охолодженої мінеральної води з газом 2 стакани
  • Добре охолодженого персикового бренді 1 стакан
  • Цукру піску 1 стакан
  • Приблизно 4 стакани ягідного асорті, наприклад, з чорниці, ожини та малини, ягоди промийте

Приготування:

  1. У великій чаші для пуншу змішайте мінералку, бренді й цукор. Коли розчиниться цукор, відкрийте ігристе вино та акуратно влийте в чашу. Туди ж висипте половину підготовлених ягід, а решту залиште для подачі в келихах.

Тримайте ще цікавий рецепт: Коктейль «Белліні» зі свіжих персиків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close