Фруктова сангрія з вином кава

Кава це ігристе вино з винограду сорту Парельяда, купаж надає шампанському приємну кислотність і аромат тропічних фруктів. Іспанська сангрія з вином кава (в пер. «Печера») з додаванням персикового бренді і ягід виглядає більш поважно і вишукано. Змішайте всі інгредієнти у великій чаші для пуншу і подавайте на вечірці або урочистому заході.
18+ Надмірне споживання алкоголю шкодить вашому здоров’ю!
Час: 10 хвилин
Складність: легко
Порцій: 12
Інгредієнти:
- Добре охолодженої кави (іспанського ігристого вина) 2 пляшки (по 750 мілілітрів)
- Добре охолодженої мінеральної води з газом 2 стакани
- Добре охолодженого персикового бренді 1 стакан
- Цукру піску 1 стакан
- Приблизно 4 стакани ягідного асорті, наприклад, з чорниці, ожини та малини, ягоди промийте
Приготування:
- У великій чаші для пуншу змішайте мінералку, бренді й цукор. Коли розчиниться цукор, відкрийте ігристе вино та акуратно влийте в чашу. Туди ж висипте половину підготовлених ягід, а решту залиште для подачі в келихах.
Тримайте ще цікавий рецепт: Коктейль «Белліні» зі свіжих персиків