ІталійськаЗакускиКухні світуПіца

Піца з рікоттою і сьомгою

Легка і вишукана піца з начинкою з сьомги й сиру Рікотта! Якщо використовувати готове тісто для піци, то це блюдо можна приготувати дуже швидко, здивувавши своїх домашніх і гостей!

Інгредієнти:

  • Рікотта 150 грамів
  • Оливкова олія 4 столові ложки
  • Рукола 20 грамів
  • Горіхи волоські товчені 1 столова ложка
  • Тісто для піци 1 лист
  • Лимони 1/2 штуки
  • Оливкова олія 1 столова ложка
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Цибуля-шалот 2 штуки

Приготування:

  1. Тісто для піци розкачати в тонкий шар, побризкати оливковою олією і поставити в духовку на 200 градусів на 15 хвилин.
  2. Цибулю-шалот дрібно порізати й обсмажити в олії, потім розподілити по поверхні листа піци.
  3. На цибулю викласти або розмазати сир Рікотта. Зверху розкласти шматочки сьомги й посипати горіхами. Прикрасити листям руколи.
  4. Приготувати заправку – для цього змішати масло і сік лимона, можна додати зелену цибулю, посолити та поперчити.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close