Піца з рікоттою і сьомгою

Легка і вишукана піца з начинкою з сьомги й сиру Рікотта! Якщо використовувати готове тісто для піци, то це блюдо можна приготувати дуже швидко, здивувавши своїх домашніх і гостей!
Інгредієнти:
- Рікотта 150 грамів
- Оливкова олія 4 столові ложки
- Рукола 20 грамів
- Горіхи волоські товчені 1 столова ложка
- Тісто для піци 1 лист
- Лимони 1/2 штуки
- Оливкова олія 1 столова ложка
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Цибуля-шалот 2 штуки
Приготування:
- Тісто для піци розкачати в тонкий шар, побризкати оливковою олією і поставити в духовку на 200 градусів на 15 хвилин.
- Цибулю-шалот дрібно порізати й обсмажити в олії, потім розподілити по поверхні листа піци.
- На цибулю викласти або розмазати сир Рікотта. Зверху розкласти шматочки сьомги й посипати горіхами. Прикрасити листям руколи.
- Приготувати заправку – для цього змішати масло і сік лимона, можна додати зелену цибулю, посолити та поперчити.
Смачного!