Мексиканський напій Хорчата

Це прохолодний напій білого кольору зі смаком кориці й ванілі! Білястого кольору дає вимочений рис і молоко. Хорчата (Орчата) п’ють і в Іспанії й країнах Латинської Америки. Справжнє літнє задоволення!
Інгредієнти:
- Рис довгозернистий 1 стакан
- Вода 2 літри
- Кориця 1 штука
- Молоко 1 стакан
- Ванільна есенція 1 столова ложка
- Цукор за смаком
Приготування:
- На плиту поставити 0,5 літра води й довести до кипіння. Покласти паличку кориці та дати їй варитися кілька хвилин.
- Залити рис в глибокому посуді цим розчином, паличку виймати не потрібно, так залишити на пару годин або ніч.
- Тепер паличку можна вилучити, а рис подрібнити в блендері до стану кашки. Потім її потрібно процідити. Дрібна суспензія все одно залишиться, але вона осяде на дно глечика, з якого буде розливатися напій, і в стакани не потрапить.
- У рисовий екстракт додайте молоко, ваніль, цукор і воду, в якій варилася кориця. Подавайте напій охолодженим або з льодом!
Смачного!