ІталійськаАлкогольні коктейліКухні світуНапої

Коктейль «Негроні» зі паленим апельсином

Коктейль «Негроні» названий так на честь італійського графа Камілло Негроні, який його і придумав. Традиційно напій складається з джина, солодкого вермуту й апельсинового бітера і прикрашається часточкою апельсина. Зазвичай його вживають як аперитив. На барбекю-вечірці ви можете приготувати трохи екзотичний варіант коктейлю. Спробуйте зробити гарненько підсмажений цілий апельсин на вугіллі за рецептом шеф-кухаря Марка Мерфі, наріжте його шматочками та прикрасьте «Негроні». Таким чином, цей напій, гаряче улюблений в основному сильною половиною людства, придбає ще більш чоловічий характер.

18+ Надмірне споживання алкоголю шкодить вашому здоров’ю!

Час: 20 хвилин
Складність: легко
Кількість: 1 коктейль

Інгредієнти:

  • Апельсин 1 штука
  • Джина 45 мілілітрів, наприклад, Бомбейский Сапфір
  • Солодкого вермуту 30 мілілітрів
  • Апельсинового бітера 15 мілілітрів, наприклад, Апероль
  • Простого сиропу 15 мілілітрів
  • Лимонного соку 7 мілілітрів
  • Кілька крапель бітера
  • Лід

Приготування:

  1. Підсмажте до чорноти на грилі цілий апельсин, потім дайте йому охолонути. Ви можете заздалегідь підсмажити на грилі апельсин і зберігати його кілька днів в холодильнику.
  2. У склянці з льодом змішайте джин, вермут, лікер, кленовий сироп, лимонний сік і бітер. Додайте часточку підсмаженого апельсина і збовтайте. Перелийте в широкий низький келих і пийте до дна!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Пунш з просекко

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close