Алкогольні коктейліАмериканськаКухні світуНапої

Холодний Егг-ног

Напій хороший як з алкоголем, так і без. Готуючи Егг-ног гостям, спиртне можна не додавати відразу, а подати окремо, надавши вибір. Смак нагадує ванільне морозиво, яке розтануло, що не дивно, враховуючи схожість інгредієнтів. Вважається, що Егг-ног можна або любити, або ненавидіти. Тим, хто все-таки сумнівається, варто спробувати приготувати його за цим рецептом, і, можливо, частка любителів Егг-нога збільшиться.

18+ Надмірне споживання алкоголю шкодить вашому здоров’ю!

Інгредієнти:

  • 6 яєць, жовтки окремо від білків
  • Цукру 3/4 стакана
  • Жирних вершків 500 мілілітрів
  • Молока 2 літри
  • Бурбона 250 мілілітрів
  • Ванільного екстракту 1 столова ложка
  • Мускатний горіх

Приготування:

  1. В одній мисці збийте до загустіння жовтки з 1/2 стакана цукру. В іншій – білки з 1/4 стакана цукру до утворення щільної піни. У третій мисці збийте до загустіння вершки й додайте їх до жовтків.
  2. Вмішайте обережно яєчні білки, влийте молоко, бурбон, ваніль і, якщо хочете, дрібку мускатного горіха.
  3. Перед подачею охолодіть в морозильній камері.
  4. Подавайте Егг-ног у великій чаші для пуншу.

Подивіться також легкий рецепт коктейлю з шампанським

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close