КонсерваціяПомідори

Томатний соус на зиму

Натуральний томатний соус, приготований з любов’ю. Якщо у вашій родині томатний соус користується популярністю, порадуйте рідних – приготуйте його самі. Напевно він доведеться їм до душі більше, ніж магазинний. Відмінно підійде до м’яса, пасти, використовуйте його при готуванні домашньої піци.

Інгредієнти:

  • Помідори 3 кілограми
  • Перець болгарський 2 кілограми
  • Сіль 1-2 столові ложки
  • Цукор 3-4 столові ложки

Приготування:

  1. Миємо і нарізаємо часточками помідори. Подрібнюємо помідори на м’ясорубці в пюре.
  2. Очищаємо болгарський перець. Окремо подрібнюємо перець.
  3. Варимо близько 20 хвилин. Солимо і цукруємо за смаком.
  4. Розливаємо по чистих баночках і залишаємо остигати.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close