Томатний соус на зиму

Натуральний томатний соус, приготований з любов’ю. Якщо у вашій родині томатний соус користується популярністю, порадуйте рідних – приготуйте його самі. Напевно він доведеться їм до душі більше, ніж магазинний. Відмінно підійде до м’яса, пасти, використовуйте його при готуванні домашньої піци.
Інгредієнти:
- Помідори 3 кілограми
- Перець болгарський 2 кілограми
- Сіль 1-2 столові ложки
- Цукор 3-4 столові ложки
Приготування:
- Миємо і нарізаємо часточками помідори. Подрібнюємо помідори на м’ясорубці в пюре.
- Очищаємо болгарський перець. Окремо подрібнюємо перець.
- Варимо близько 20 хвилин. Солимо і цукруємо за смаком.
- Розливаємо по чистих баночках і залишаємо остигати.
Смачного!