Π”ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ– ΠΊΠΎΠ½ΡΠ΅Ρ€Π²ΠΈΠšΠΎΠ½ΡΠ΅Ρ€Π²Π°Ρ†Ρ–Ρ

Бвиняча Ρ‚ΡƒΡˆΠΎΠ½ΠΊΠ° Π² Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–Ρ… ΡƒΠΌΠΎΠ²Π°Ρ…

Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Π²ΠΈ Π»ΡŽΠ±ΠΈΡ‚Π΅ Ρ‚ΡƒΡˆΠΎΠ½ΠΊΡƒ ΠΉ Ρ–Π½ΠΎΠ΄Ρ– ΠΊΡƒΠΏΡƒΡ”Ρ‚Π΅ Ρ—Ρ— Π² ΠΌΠ°Π³Π°Π·ΠΈΠ½Ρ– для приготування страв, Ρ‚ΠΎ Π·Π°Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΡ‚Π΅ΡΡŒ Ρ†ΠΈΠΌ ΡƒΠ½Ρ–ΠΊΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΌ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ΠΎΠΌ Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½ΡŒΠΎΡ— ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΎΡ— свинячої Ρ‚ΡƒΡˆΠΎΠ½ΠΊΠΈ Π· часником. Π‘ΠΌΠ°ΠΊ Ρ†Ρ–Ρ”Ρ— Π·Π°Π³ΠΎΡ‚Ρ–Π²Π»Ρ– Π½Π°Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Π΅Ρ€ΡˆΡƒΡ” Π°Π½Π°Π»ΠΎΠ³Ρ–Ρ‡Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ°Π³Π°Π·ΠΈΠ½Π½ΠΈΠΉ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚. ΠšΡ–Π»ΡŒΠΊΠ° Π·Π°Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½ΠΈΡ… Π±Π°Π½ΠΎΡ‡ΠΎΠΊ Π·Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠ²ΠΎ ΡƒΡ€Ρ–Π·Π½ΠΎΠΌΠ°Π½Ρ–Ρ‚Π½ΡŽΡŽΡ‚ΡŒ Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ” мСню.

Π—Π°Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΡ‚ΠΈ свинячу Ρ‚ΡƒΡˆΠΎΠ½ΠΊΡƒ Π² Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–Ρ… ΡƒΠΌΠΎΠ²Π°Ρ… зовсім Π½Π΅ складно, якщо Π²ΠΈ запаслися Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½ΠΎΡŽ ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŽ свинини (ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ Π»ΠΎΠΏΠ°Ρ‚ΠΊΠΈ) Ρ– свіТим салом Π· прорості Π±Π΅ΠΊΠΎΠ½Π½ΠΎΠ³ΠΎ Ρ‚ΠΈΠΏΡƒ. М’ясна домашня заготівля станС Π² ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΠ΄Ρ– Π²Π°ΠΌ для приготування Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΈΡ… страв, Π½Π° Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΎΠΊ Π΄ΠΎ Π³Π°Ρ€Π½Ρ–Ρ€Ρ–Π², салатів. А Ρ‰Π΅ Ρ‚Π°ΠΊΡƒ Ρ‚ΡƒΡˆΠΎΠ½ΠΊΡƒ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° просто Π½Π°ΠΌΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° ΠΊΡƒΡΠ΅Π½ΡŒ свіТого Ρ…Π»Ρ–Π±Π° Ρ– Π·’їсти.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Бвиняча ΠΌ’ΡΠΊΡƒΡˆ (Π»ΠΎΠΏΠ°Ρ‚ΠΊΠ°) 3,5 ΠΊΡ–Π»ΠΎΠ³Ρ€Π°ΠΌΠΈ
  • Π‘Π²Ρ–ΠΆΠΈΠΉ Π±Π΅ΠΊΠΎΠ½ 500 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Часник 1-2 Π³ΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΊΠΈ
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Π·Π° смаком
  • Π’ΠΎΠ΄Π° близько 1 Π»Ρ–Ρ‚Ρ€ΠΈ

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Π’ΠΈΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π»ΠΎΠΏΠ°Ρ‚ΠΊΡƒ Ρ– Π±Π΅ΠΊΠΎΠ½, Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ. Часник ΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ Π²Ρ–Π΄ Π»ΡƒΡˆΠΏΠΈΠ½Π½Ρ Ρ– ΡΠΏΠΎΠ»ΠΎΡΠ½Ρ–Ρ‚ΡŒ.
    ΠŸΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½Π΅ ΠΌ’ясо, Π±Π΅ΠΊΠΎΠ½ Ρ– часник ΠΏΡ€ΠΎΠΏΡƒΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· ΠΌ’ясорубку Π· Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΠΎΡ‚Π²ΠΎΡ€Π°ΠΌΠΈ Ρ€Π΅ΡˆΡ–Ρ‚ΠΊΠΈ ΠΉ ΡΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Π½ΠΈΠΉ Ρ„Π°Ρ€Ρˆ Π² миску.
  2. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π² миску Π· Ρ„Π°Ρ€ΡˆΠ΅ΠΌ ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 500 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π² Π²ΠΎΠ΄ΠΈ, ΠΏΠΎΡΠΎΠ»Ρ–Ρ‚ΡŒ, ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Ρ‡Ρ–Ρ‚ΡŒ Π·Π° смаком Ρ– Π³Π°Ρ€Π½Π΅Π½ΡŒΠΊΠΎ Π²ΠΈΠΌΡ–ΡΡ–Ρ‚ΡŒ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ маса Π·Π΄Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π²Π°ΠΌ Π·Π°Π½Π°Π΄Ρ‚ΠΎ ΡΡƒΡ…ΠΎΡŽ Ρ– Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎΡŽ, Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ Π²ΠΎΠ΄ΠΈ ΠΉ Π·Π½ΠΎΠ²Ρƒ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅.
  3. Π—Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ ΠΌ’ясну масу ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ Π½Π° 1 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½Ρƒ ΠΏΡ€ΠΈ ΠΊΡ–ΠΌΠ½Π°Ρ‚Π½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Ρ–, після Ρ‡ΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΡ€ΠΈ Π±Π°ΠΆΠ°Π½Π½Ρ– ΠΏΡ€ΠΈΠΏΡ€Π°Π²Ρ‚Π΅ Ρ‰Π΅ ΡΡ–Π»Π»ΡŽ Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†Π΅ΠΌ Ρ– остаточно Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Π²ΠΈΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅.
  4. ΠŸΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½ΠΎΡŽ ΠΌ’ясною масою Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎ Π·Π°ΠΏΠΎΠ²Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ чисті сухі Π±Π°Π½ΠΊΠΈ, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΊΠΎΠ½ΡƒΡŽΡ‡ΠΈΡΡŒ Ρƒ відсутності ΠΏΠΎΡ€ΠΎΠΆΠ½Π΅Ρ‡ усСрСдині. Π—Π°ΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π±Π°Π½ΠΊΠΈ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠ°ΠΌΠΈ, поставтС Ρƒ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡƒ ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Π· Π·Π°ΡΡ‚Π΅Π»Π΅Π½ΠΎΡŽ Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎΡŽ Ρ‚ΠΊΠ°Π½ΠΈΠ½ΠΎΡŽ Π½Π° Π΄Π½Ρ–.
  5. ΠΠ°ΠΏΠΎΠ²Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ водою Π½Π° ΒΎ висоти Π±Π°Π½ΠΎΠΊ, поставтС Π½Π° ΠΏΠ»ΠΈΡ‚Ρƒ, Π²ΠΊΠ»ΡŽΡ‡Ρ–Ρ‚ΡŒ вогонь. ΠŸΠ°ΡΡ‚Π΅Ρ€ΠΈΠ·ΡƒΡŽΡ‚ΡŒ Π±Π°Π½ΠΊΠΈ Π· ΠΌ’ясом Π½Π° слабкому Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– 1 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½Ρƒ Π· ΠΌΠΎΠΌΠ΅Π½Ρ‚Ρƒ закипання Π²ΠΎΠ΄ΠΈ Π² каструлі ΠΏΡ–Π΄ Π·Π°ΠΊΡ€ΠΈΡ‚ΠΎΡŽ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ.
  6. НС Π·Π½Ρ–ΠΌΠ°ΡŽΡ‡ΠΈ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΡƒ, Π²ΠΈΠΌΠΊΠ½Ρ–Ρ‚ΡŒ вогонь Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ Π±Π°Π½ΠΊΠΈ Π² каструлі Π΄ΠΎ наступного дня. Π§Π΅Ρ€Π΅Π· 24 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΈ Π·Π½ΠΎΠ²Ρƒ Π²ΠΊΠ»ΡŽΡ‡Ρ–Ρ‚ΡŒ вогонь Ρ– ΠΏΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΡ€Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΏΠ°ΡΡ‚Π΅Ρ€ΠΈΠ·Π°Ρ†Ρ–ΡŽ протягом 30-40 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  7. Π”Ρ–ΡΡ‚Π°Π½ΡŒΡ‚Π΅ Π±Π°Π½ΠΊΠΈ Π· Π²ΠΎΠ΄ΠΈ, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Π΅Ρ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΎΠ³ΠΎΡ€ΠΈ Π΄Π½ΠΎΠΌ Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ остигати. Π“ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρƒ домашню ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½Ρƒ свинячу Ρ‚ΡƒΡˆΠΎΠ½ΠΊΡƒ Π· часником ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π΅Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° збСрігання Π² Ρ‚Π΅ΠΌΠ½Ρƒ ΠΊΠΎΠΌΠΎΡ€Ρƒ, ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π· ΠΊΡ–ΠΌΠ½Π°Ρ‚Π½ΠΎΡŽ Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€ΠΎΡŽ.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (1 ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ, сСрСднє: 5,00 Π· 5)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close