ВарСння ΠΉ Π΄ΠΆΠ΅ΠΌΠΈΠšΠΎΠ½ΡΠ΅Ρ€Π²Π°Ρ†Ρ–Ρ

Повидло Π· яблук Ρ– ΠΊΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΈ

Повидло Π· яблук Ρ– ΠΊΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΈ – Π½Π΅Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉΠ½Π΅ блюдо, якС Π½Π°ΠΏΠΎΠ²Π½ΠΈΡ‚ΡŒ ваш ΠΎΡ€Π³Π°Π½Ρ–Π·ΠΌ Π²Ρ–Ρ‚Π°ΠΌΡ–Π½Π°ΠΌΠΈ Π² Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-який час Ρ€ΠΎΠΊΡƒ. Особливо Π°ΠΊΡ‚ΡƒΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΎ Π²ΠΎΠ½ΠΎ Π±ΡƒΠ΄Π΅ Π²Π·ΠΈΠΌΠΊΡƒ. Π’Π°ΠΊ Ρ‰ΠΎ Π½Π΅ Π²Ρ‚Ρ€Π°Ρ‡Π°ΠΉΡ‚Π΅ часу, Π° ΡΠΊΠΎΡ€Ρ–ΡˆΠ΅ Π±Π΅Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒΡΡ Π·Π° приготування!

Повидло Π· яблук Ρ– ΠΊΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΈ Π³ΠΎΡ‚ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π· ΡΡƒΠΌΡ–ΡˆΡ– ΠΏΡŽΡ€Π΅ ΠΊΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΈ Ρ– яблук кисло-солодких сортів, які ΡƒΠ²Π°Ρ€ΡŽΡŽΡ‚ΡŒ Π· Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠΌ Π΄ΠΎ густоти. Π―Π±Π»ΡƒΠΊΠ° Π±Π°Π³Π°Ρ‚Ρ– Π½Π° ΠΏΠ΅ΠΊΡ‚ΠΈΠ½, Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ Ρ—Ρ… Π½Π°ΠΉΡ‡Π°ΡΡ‚Ρ–ΡˆΠ΅ Π²ΠΈΠΊΠΎΡ€ΠΈΡΡ‚ΠΎΠ²ΡƒΡŽΡ‚ΡŒ для варіння ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ΄Π»Π°, ΠΆΠ΅Π»Π΅, ΠΌΠ°Ρ€ΠΌΠ΅Π»Π°Π΄Ρƒ, Ρ‰ΠΎΠ± консСрви Π²ΠΈΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΠΈ Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎΡ— консистСнції.

Π”ΡƒΠΆΠ΅ смачним Π²ΠΈΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ΄Π»ΠΎ Π· яблук Π· ΠΎΠ±Π»Ρ–ΠΏΠΈΡ…ΠΎΡŽ, ΡΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΎΡŽ, сливою, Π³Ρ€ΡƒΡˆΠ΅ΡŽ ΠΉ Ρ–Π½ΡˆΠΈΠΌΠΈ ягодами Ρ‚Π° Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚Π°ΠΌΠΈ, Π°Π»Π΅ особливим смаком Π²Ρ–Π΄Ρ€Ρ–Π·Π½ΡΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ΄Π»ΠΎ Π· яблук Π· калиною. Π’ΠΎΠ½ΠΎ ΠΌΠ°Ρ” Π·Π»Π΅Π³ΠΊΠ° Π³Ρ–Ρ€ΠΊΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΉ присмак Ρ– Π΄ΡƒΠΆΠ΅ красивий ΠΊΠΎΠ»Ρ–Ρ€. Π’Π°ΠΊΠ΅ ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ΄Π»ΠΎ – Π²Ρ–Π΄ΠΌΡ–Π½Π½ΠΈΠΉ дСсСрт для сімСйного Ρ‡Π°ΡŽΠ²Π°Π½Π½Ρ.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π―Π±Π»ΡƒΠΊΠ° кисло-солодких сортів 1,3 ΠΊΠ³
  • Калина свіТа 400 Π³Ρ€Π°ΠΌ
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ 500 Π³Ρ€Π°ΠΌ
  • Π’ΠΎΠ΄Π° 1 стакан

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. ΠšΠ°Π»ΠΈΠ½Ρƒ Π·Π½Ρ–ΠΌΠ°Ρ”ΠΌΠΎ Π· Π³Ρ–Π»ΠΎΡ‡ΠΎΠΊ Ρ– Ρ€Π΅Ρ‚Π΅Π»ΡŒΠ½ΠΎ ΠΌΠΈΡ”ΠΌΠΎ.
  2. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π΅ΠΌΠΎ ягоди Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ, Π·Π°Π»Π»Ρ”ΠΌΠΎ ΠΎΠΊΡ€ΠΎΠΏΠΎΠΌ Ρ– Π²ΠΈΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Ρ”ΠΌΠΎ протягом 5-6 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  3. Π’ΠΎΠ΄Ρƒ Π·Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ, Π° ягоди ΠΏΡ€ΠΎΡ‚ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· сито.
  4. ΠœΠ°Ρ” Π²ΠΈΠΉΡ‚ΠΈ близько 300 Π³ ΠΊΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΡŽΡ€Π΅. Π¨ΠΊΡ–Ρ€ΠΊΡƒ Ρ– насіння Π²ΠΈΠΊΠΈΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ.
  5. Π―Π±Π»ΡƒΠΊΠ° ΠΌΠΈΡ”ΠΌΠΎ, ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π²Ρ–Π΄ ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΠΈ ΠΉ насіння Ρ– Ρ€ΠΎΠ·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° часточки.
  6. ΠšΡ€Π°Ρ‰Π΅ скористатися ΡΠΏΠ΅Ρ†Ρ–Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΌ пристосуванням, Π·Π° допомогою якого ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° одночасно Ρ€ΠΎΠ·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΈ Π½Π° часточки ΠΉ Π²ΠΈΠ΄Π°Π»ΠΈΡ‚ΠΈ сСрцСвину.
  7. Π’ процСсі ΠΎΠ±Ρ€ΠΎΠ±ΠΊΠΈ яблук, Ρ‰ΠΎΠ± часточки Π½Π΅ ΠΏΠΎΡ‚Π΅ΠΌΠ½Ρ–Π»ΠΈ, Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π΅ΠΌΠΎ Ρ—Ρ… Π² соляний Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½ (Π½Π° 1 Π» Π²ΠΎΠ΄ΠΈ – 2 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρ– Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ солі). Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ часточки Π² Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΌΡƒ Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Ρ– ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π½Π΅ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅ 1 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΈ.
  8. Π”Π°Π»Ρ– часточки ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΡ”ΠΌΠΎ, Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π΅ΠΌΠΎ Π² Π²Π°Ρ€ΠΈΠ»ΡŒΠ½Ρƒ ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ, яка Π½Π΅ ΠΎΠΊΠΈΡΠ»ΡŽΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ– Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ 1 склянку Π²ΠΎΠ΄ΠΈ.
  9. Π‘Ρ‚Π°Π²ΠΈΠΌΠΎ посуд Π½Π° вогонь Ρ– ΠΏΡ€ΠΈ ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡˆΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ– Ρ€ΠΎΠ·Π΄Π°Π²Π»ΡŽΡ”ΠΌΠΎ яблука Π² ΠΏΡŽΡ€Π΅.
  10. ΠŸΡ€ΠΎΡ‚ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ масу Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½Π΅ сито.
  11. Повинно Π²ΠΈΠΉΡ‚ΠΈ 1 ΠΊΠ³ яблучного ΠΏΡŽΡ€Π΅.
  12. Π—Π½ΠΎΠ²Ρƒ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ яблучнС ΠΏΡŽΡ€Π΅ Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Ρ– Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΏΡŽΡ€Π΅ Π· ΠΊΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΈ.
  13. Π‘ΡƒΠΌΡ–Ρˆ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΉ ΡƒΠ²Π°Ρ€ΡŽΡ”ΠΌΠΎ протягом 10 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ ΠΏΡ€ΠΈ постійному ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡˆΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ–.
  14. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€.
  15. Π—Π½ΠΎΠ²Ρƒ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ Ρ–, ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡˆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ, ΡƒΠ²Π°Ρ€ΡŽΡ”ΠΌΠΎ ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ΄Π»ΠΎ протягом 20 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π΄ΠΎ загустіння. Π—Π° 5 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π΄ΠΎ готовності Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π²Π°Π½Ρ–Π»Ρ–Π½.
  16. Π“ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π΅ ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ΄Π»ΠΎ Π½Π΅ Π»Π»Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π· Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ струмСнСм, Π° спадає Π³ΡƒΡΡ‚ΠΎΡŽ масою.
  17. Повидло Π² гарячому вигляді Ρ€ΠΎΠ·ΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² стСрилізовані Π±Π°Π½ΠΊΠΈ Ρ‚Π° Π·Π°Π»ΠΈΡˆΠ°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΏΡ€ΠΈ ΠΊΡ–ΠΌΠ½Π°Ρ‚Π½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Ρ– Π΄ΠΎ ΠΏΠΎΠ²Π½ΠΎΠ³ΠΎ охолодТСння ΠΉ утворСння захисної скоринки.
  18. ΠžΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΆΠ΅Π½Π΅ ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ΄Π»ΠΎ Π·Π°ΠΊΡƒΠΏΠΎΡ€ΡŽΡ”ΠΌΠΎ Ρ– Π·Π±Π΅Ρ€Ρ–Π³Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² ΠΏΡ€ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠΌΡƒ місці.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close