ΠšΠΎΠ½ΡΠ΅Ρ€Π²Π°Ρ†Ρ–ΡΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ

ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ Π² Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΎΠΌΡƒ соку Π½Π° Π·ΠΈΠΌΡƒ

Π›Ρ–Ρ‚Π½ΡŒΠΎ-осіння городня ΠΏΠΎΡ€Π° ΡΠ»Π°Π²ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ стиглими соковитими ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€Π°ΠΌΠΈ, якими Π±Π°ΠΆΠ°Π½ΠΎ насолодитися Π½Π΅ Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ Π² салатах, Π°Π»Π΅ Ρ– Π·Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΠΈ Π·ΠΈΠΌΠΎΠ²Ρ– Π·Π°Π³ΠΎΡ‚Ρ–Π²Π»Ρ–. ΠŸΡ€ΠΎΠΏΠΎΠ½ΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π²Π°ΡˆΡ–ΠΉ ΡƒΠ²Π°Π·Ρ– Π²Π΄Π°Π»ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ консСрвованих ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€Ρ–Π² Π² Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΎΠΌΡƒ соку Π½Π° Π·ΠΈΠΌΡƒ.

Π Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ Π·Ρ€ΡƒΡ‡Π½ΠΈΠΉ Ρ‚ΠΈΠΌ, Ρ‰ΠΎ сік для Π·Π°Π»ΠΈΠ²ΠΊΠΈ ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€Ρ–Π² Π² Π±Π°Π½ΠΊΠ°Ρ… ΠΏΡ€ΠΎΠΏΠΎΠ½ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ взяти Π· ΠΌΠ°Π³Π°Π·ΠΈΠ½Ρƒ. Π¦Π΅ істотно ΡΠΊΠΎΡ€ΠΎΡ‚ΠΈΡ‚ΡŒ час, Π°Π΄ΠΆΠ΅ Π½Π΅ Π·Π½Π°Π΄ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π·Π°Π»ΠΈΠ²ΠΊΡƒ Π² Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–Ρ… ΡƒΠΌΠΎΠ²Π°Ρ…, ΠΏΡ€ΠΎΠΏΡƒΡΠΊΠ°ΡŽΡ‡ΠΈ ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· соковиТималку, якій Π½Π° Π²Π°ΡˆΡ–ΠΉ ΠΊΡƒΡ…Π½Ρ– ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Ρ– Π½Π΅ виявитися. Π—Π°Π³ΠΎΡ‚Ρ–Π²Π»ΡŽ – ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ Π½Π° Π·ΠΈΠΌΡƒ Π² ΠΌΠ°Π³Π°Π·ΠΈΠ½Π½ΠΎΠΌΡƒ Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΎΠΌΡƒ соку – ΠΏΡ€ΠΎΠΏΠΎΠ½ΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π²ΠΈΠΊΠΎΠ½Π°Ρ‚ΠΈ способом Π·Ρ– ΡΡ‚Π΅Ρ€ΠΈΠ»Ρ–Π·Π°Ρ†Ρ–Ρ”ΡŽ.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½Ρ–, Π½Π΅ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ– 1,5 ΠΊΡ–Π»ΠΎΠ³Ρ€Π°ΠΌΠΈ
  • Π’ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ сік ΠΌΠ°Π³Π°Π·ΠΈΠ½Π½ΠΈΠΉ 1,5 Π»Ρ–Ρ‚Ρ€ΠΈ
  • Часник 3 Π·ΡƒΠ±Ρ‡ΠΈΠΊΠΈ
  • ΠžΡ†Ρ‚ΠΎΠ²Π° СсСнція 3 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρ– Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π§ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Π² Π·Π΅Ρ€Π½Π°Ρ… 10-12 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊ

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Π’ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ сік Π²ΠΈΠ»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ, всиптС Ρ‚ΡƒΠ΄ΠΈ Π·Π΅Ρ€Π½Π° Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†ΡŽ, поставтС Π½Π° вогонь, Π΄ΠΎΠ²Π΅Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΎ кипіння. Коли сік Π·Π°ΠΊΠΈΠΏΠΈΡ‚ΡŒ, Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‚ΡƒΠ΄ΠΈ Π΅ΡΠ΅Π½Ρ†Ρ–ΡŽ, Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€ Ρ– ΡΡ–Π»ΡŒ. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½Ρƒ масу Ρ– Π·Π½ΠΎΠ²Ρƒ Π΄ΠΎΠ²Π΅Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΎ кипіння.
  2. НСхай ΠΊΠΈΠΏΠΈΡ‚ΡŒ Π½Π° слабкому Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– близько 10 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Π·Π° Ρ†Π΅ΠΉ час ΠΏΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½ΡΡ‚ΡŒΡΡ кристали солі ΠΉ Ρ†ΡƒΠΊΡ€Ρƒ.
  3. Π’ΠΈΠΌ часом Ρ€Π΅Ρ‚Π΅Π»ΡŒΠ½ΠΎ Π²ΠΈΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π±Π°Π½ΠΊΠΈ, ΠΏΡ€ΠΈΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– для Π·Π°Π³ΠΎΡ‚Ρ–Π²Π»Ρ–, Ρ– стСрилізуйтС Ρ—Ρ… Π·Ρ€ΡƒΡ‡Π½ΠΈΠΌ для вас способом. ΠšΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΈ ΠΏΡ€ΠΎΠΊΠΈΠΏ’ΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρƒ Π²ΠΎΠ΄Ρ– протягом 3-5 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  4. ΠŸΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠΉΡ‚Π΅ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–. ΠžΡ‡ΠΈΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ Π·ΡƒΠ±Ρ‡ΠΈΠΊΠΈ часнику Ρ– Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ часточками. Π©Ρ–Π»ΡŒΠ½Ρ– стиглі ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΠ³ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€Ρƒ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Π²ΠΈΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ– ΠΏΠΎΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π² ΡΡ‚Π΅Ρ€ΠΈΠ»ΡŒΠ½Ρ– Π±Π°Π½ΠΊΠΈ ΡƒΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–Ρˆ Π· часточками часнику.
  5. Π—Π°Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π½Π°ΠΏΠΎΠ²Π½Π΅Π½Ρ– Π±Π°Π½ΠΊΠΈ киплячим Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΌ соком, Π½Π°ΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠ°ΠΌΠΈ. На Π΄Π½ΠΎ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΡ— каструлі Π·Π°ΡΡ‚Π΅Π»Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½Ρƒ Ρ‚ΠΊΠ°Π½ΠΈΠ½Ρƒ, Π²ΡΡ‚Π°Π½ΠΎΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° Π½Π΅Ρ— Π½Π°ΠΏΠΎΠ²Π½Π΅Π½Ρ– Π±Π°Π½ΠΊΠΈ, Π·Π°Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΎΠΊΡ€ΠΎΠΏΠΎΠΌ Π½Π° ΒΎ висоти.
  6. ΠŸΠΎΡΡ‚Π°Π²Ρ‚Π΅ ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Π½Π° вогонь Ρ– ΡΡ‚Π΅Ρ€ΠΈΠ»Ρ–Π·ΡƒΡŽΡ‚ΡŒ ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ 20-30 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π· ΠΌΠΎΠΌΠ΅Π½Ρ‚Ρƒ закипання Π²ΠΎΠ΄ΠΈ. Π’ΠΎΡ‡Π½ΠΈΠΉ час стСрилізації Π·Π°Π»Π΅ΠΆΠΈΡ‚ΡŒ Π²Ρ–Π΄ обсягу Π½Π°ΠΏΠΎΠ²Π½Π΅Π½ΠΈΡ… ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€Π°ΠΌΠΈ Π±Π°Π½ΠΎΠΊ.
  7. ΠŸΡ–ΡΠ»Ρ закінчСння Π·Π°Π·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ часу Π΄Ρ–ΡΡ‚Π°Π½ΡŒΡ‚Π΅ Π±Π°Π½ΠΊΠΈ Π· каструлі, Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎ Π·Π°ΠΊΡƒΠΏΠΎΡ€Ρ‚Π΅ Π°Π±ΠΎ Π·Π°ΠΊΡ€ΡƒΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ Π³Π²ΠΈΠ½Ρ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠ°ΠΌΠΈ, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Π΅Ρ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΎΠ³ΠΎΡ€ΠΈ Π΄Π½ΠΎΠΌ Ρ– ΡƒΠΊΡƒΡ‚Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ ΠΏΠΎΠ²Π½ΠΎΠ³ΠΎ охолодТСння.
  8. ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ Π½Π° Π·ΠΈΠΌΡƒ Π· Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΌ соком Π±ΡƒΠ΄ΡƒΡ‚ΡŒ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρ– Π΄ΠΎ вТивання Π²ΠΆΠ΅ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· ΠΌΡ–ΡΡΡ†ΡŒ. ВикористовуйтС Ρ—Ρ… як Π±ΡƒΠ΄Π΅Π½Π½Ρƒ Π°Π±ΠΎ святкову закуску. А Π·Π°Π»ΠΈΠ²ΠΊΡƒ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° використовувати для приготування ΠΏΡ–Π΄ΠΆΠ°Ρ€ΠΊΠΈ Π°Π±ΠΎ соусу.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: ΠšΠ΅Ρ‚Ρ‡ΡƒΠΏ Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–ΠΉ

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close