КонсерваціяПомідори

Помідори у власному соку на зиму

Пропоную рецепт заготівлі помідор на зиму. Помідори виходять дуже смачними. При подачі можна полити їх соняшниковою олією. З відварною гарячою картоплею, стравами з м’яса і птиці просто незамінна річ. Кількість інгредієнтів дано на дві півлітрові банки або на одну літрову.

Інгредієнти:

  • Помідор 700 грамів
  • Часник 3-4 зубчики
  • Сіль 1 столова ложка
  • Цукор 2 столові ложки
  • Кріп 15 грамів
  • Петрушка 15 грамів

Приготування:

  1. Для приготування помідор у власному соку потрібно: помідори, сіль, цукор, кріп, петрушка, часник.
    Помідори помийте і зробіть малий надріз. Залийте окропом на кілька секунд. Зніміть шкірку у помідор. Наріжте помідори часточками або половинками.
  2. Кріп і петрушку дрібно наріжте і з’єднайте з подрібненим часником, перемішайте.
  3. У стерилізовані банки викладіть трохи суміші кропу і петрушки з часником. Зверху частину помідор. Посипте сумішшю солі й цукру.
  4. Так шарами викладайте зелень, помідори й сіль з цукром поки банка повністю не наповниться.
  5. Накрийте банки стерилізованими кришками та стерилізуйте 15 хвилин.
  6. Помідори у власному соку на зиму готові.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close