Варення й джемиКонсервація

Полуничне варення в хлібопічці

Майже в кожній хлібопічці є функція варіння варення і джему. Дуже зручно в сезон скористатися цією функцією й отримати нехай невелику, але смачну порцію ідеально приготовленого варення.

Готуючи варення на плиті, весь час необхідно стежити за ним, помішувати, стежачи, щоб воно не підгоріло. Якщо вам хочеться автоматизації всіх цих процесів, приготуйте варення в хлібопічці. Тут є один мінус – за один раз можна приготувати порівняно невелику кількість варення. Зате воно виходить дуже ароматним і ідеальної консистенції.

Інгредієнти:

  • Кислота лимонна 3 грами
  • Полуниця свіжа 320 грамів
  • Цукор 450 грамів

Приготування:

  1. Для роботи нам знадобиться полуниця, цукор, лимонна кислота.
  2. Полуницю ретельно промити. Видалити хвостики.
  3. Викласти на дно чаші хлібопічки 320 грамів полуниці, не забувши попередньо встановити лопатку для замішування тіста. Зверху всипати 450 грамів цукру і 3 грами лимонної кислоти. Включити хлібопічку на режим «Варення».
  4. Через певний час хлібопічка дасть сигнал про закінчення програми.
  5. Гаряче варення перелити в стерилізовані банки й відразу ж закатати.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Повидло з груш

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close