КонсерваціяОгірки

Огірки по-болгарськи з гірчицею

Для тих, хто любить гостріше, цей варіант — абсолютна відрада. Насіння гірчиці прекрасно доповнять і примножать смак наших плодів. Взимку ви від цього делікатесу просто не відірветься!

Інгредієнти:

  • Огірки 2 кг
  • Часник 6 зубчиків
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Насіння гірчиці 3 чайні ложки
  • Цукор 8 чайних ложок
  • Сіль 4 чайні ложки
  • Вода 1 літр
  • Оцет 6 столових ложок
  • Перець чорний 18 штук

Приготування:

  1. На дно кожної баночки покладіть наші інгредієнти (всі овочі й спеції, включаючи гірчицю). Разом з тим, покладіть поверх помиті огірочки, добряче утрамбовуючи їх.
  2. Приготуйте маринад. Для цього змішайте воду з цукром і сіллю, додайте оцет і кип’ятіть всю цю субстанцію. Отриманий маринад розлийте в банки.
  3. Далі готові наповнені баночки поставте стерилізувати хвилин на вісім.
  4. Тепер закрутіть всі заготівлі й переверніть, залишаючи на дві години.
  5. Все готово. По-моєму, вийшло чудово!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Мариновані огірки з морквою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close