КонсерваціяОгірки

Огірки на зиму з морквою і цибулею

Ну а цей варіант безумовно виділяється з усіх інших. Адже саме тут серед інгредієнтів присутня морквина. Вона додасть особливий смак закусці. Цей рецепт запам’ятається вам надовго, адже смак приготованих по ньому огірочків незабутній.

Інгредієнти:

  • Огірки
  • Часник 2 зубчики
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква середня 1 штука
  • Кропові парасольки 1 штука
  • Перець чорний горошком 3-5 штук

Для розсолу на 1 л води:

  • Сіль 1,5 столових ложок;
  • Цукор 3,5 столових ложок;
  • Оцет 90 мілілітрів

Приготування:

  1. Промийте ретельно огірочки й замочіть в холодній воді, залишаючи годин на 6.
  2. Помийте цибулю з морквою, дальше подрібніть їх.
  3. Далі необхідно підготувати баночки: стерилізуйте їх і кришки.
  4. На дно баночок покладіть наші інгредієнти (спеції).
  5. Потім розкладіть порізану цибулю, а слідом за нею й огірочки, чергуючи з морквою.
  6. Закип’ятіть воду і розлийте по банках.
  7. Тепер злийте цю воду в окрему місткість і додайте до неї сіль з цукром, і все це закип’ятіть, після додайте оцет.
  8. Розлийте отриманий розсіл по банках.
  9. Закрийте кришечками дуже щільно банки, залиште їх на деякий час. Потім знову злийте розсіл і доведіть його до кипіння, далі розлийте по банках. Щільно закрийте заготівлі й переверніть їх.
  10. Закуска з цибулею і морквою на зиму готова!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Огірки з цибулею в томатному соусі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close