КонсерваціяСалати на зиму

Морква по-корейськи на зиму

Морква по-корейськи смачна не тільки в складі різних салатів і страв, а і як окрема закуска. Здавалося б, звичайна маринована морква, але звідки ж у неї стільки прихильників? А для того, щоб приготувати смачний салат з моркви з приправою, потрібно смачний рецепт.

Можна закрити моркву по-корейськи на зиму в банках, щоб приготувати її один раз і насолоджуватися в будь-який момент. Вся сім’я буде рада такій консервації, адже моркву по-корейськи люблять не тільки дорослі, а й діти. І ми як раз пропонуємо такий рецепт з фото моркви по-корейськи зі стерилізацією, завдяки якому її можна закрити й зберігати всю зиму. Найважчий етап приготування цього салату полягає в тому, щоб натерти моркву на спеціальній тертці, після чого залишається всього кілька кроків – додавання спецій і стерилізація. Приготувавши одного разу моркву по-корейськи, ви відмовитеся від магазинної назавжди. Ще одна її перевага – ви можете самостійно регулювати її смак, контролюючи кількість спецій, солі та оцту.

Інгредієнти:

  • Вода 50 мілілітрів
  • Коріандр мелений 1 столова ложка
  • Олія соняшникова рафінована 50 мілілітрів
  • Морква 1500 грамів
  • Перець чорний мелений 0.5 чайної ложки
  • Цукор 100 грамів
  • Сіль 1 столова ложка
  • Оцет столовий 50 мілілітрів
  • Часник 1 головка

Приготування:

  1. Для роботи нам знадобиться морква, цукор, сіль, столовий оцет, мелений коріандр, чорний мелений перець, соняшникова олія, вода, часник.
  2. Морква (1500 грамів) вимити, почистити й натерти на спеціальній тертці для овочів по-корейськи.
    1 головку часнику очистити й дуже дрібно нарізати або пропустити через прес. З’єднати моркву і часник. Додати сіль (1 столову ложку), Цукор (100 грамів), оцет (50 мілілітрів), соняшникова олія (50 мілілітрів), коріандр (1 столову ложку), чорний мелений перець (0,5 чайної ложки). Добре перемішати й залишити на ніч у холодильнику.
  3. Вранці розкласти щільно по стерилізованих банках разом з соком. Якщо ви бачите, що соку утворилося занадто мало, можете додати кілька ложок води.
  4. Стерилізувати в киплячій воді баночки 0,5 літра 10 хвилин. Вийняти з води й відразу закатати.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close