Π”ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ– ΠΊΠΎΠ½ΡΠ΅Ρ€Π²ΠΈΠšΠΎΠ½ΡΠ΅Ρ€Π²Π°Ρ†Ρ–Ρ

ΠœΠ°Ρ€ΠΈΠ½ΠΎΠ²Π°Π½ΠΈΠΉ товстолоб

ΠΠ°Π²Ρ–Ρ‚ΡŒ якщо Π²ΠΈ Π½Π΅ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ Π»ΡŽΠ±ΠΈΡ‚Π΅ Ρ€Ρ–Ρ‡ΠΊΠΎΠ²Ρƒ Ρ€ΠΈΠ±Ρƒ, Π² ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄Ρ– сприймСтС Ρ—Ρ— як Π²ΠΈΡˆΡƒΠΊΠ°Π½ΠΈΠΉ дСлікатСс. ΠŸΡ€ΠΎΠΏΠΎΠ½ΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π²Π°ΡˆΡ–ΠΉ ΡƒΠ²Π°Π·Ρ– Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½ΠΎΠ²Π°Π½ΠΎΠ³ΠΎ товстолобика для Ρ‰ΠΎΠ΄Π΅Π½Π½ΠΎΠ³ΠΎ домашнього Π²ΠΆΠΈΡ‚ΠΊΡƒ Ρ‚Π° як закуску Π½Π° святковий стіл.

ΠœΠ°Ρ€ΠΈΠ½ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ – Π½Π°ΠΉΠ±Π΅Π·ΠΏΠ΅Ρ‡Π½Ρ–ΡˆΠΈΠΉ спосіб Π·Π°Π³ΠΎΡ‚Ρ–Π²Π»Ρ– Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ. Π”ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½ΠΎΠ²Π°Π½Ρ– ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ товстолобика ΡΡ‚Π°ΡŽΡ‚ΡŒ ΠΌΠ°ΠΉΠΆΠ΅ Π±Ρ–Π»ΠΈΠΌΠΈ, Π·Ρ– ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΠΎΡŽ, яка Π»Π΅Π³ΠΊΠΎ Π²Ρ–Π΄Π΄Ρ–Π»ΡΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π²Ρ–Π΄ ΠΌ’якоті. ΠšΡ–ΡΡ‚ΠΊΠΈ ΠΆ Π½Π΅ ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½Ρ– відчуватися зовсім. Π‘ΠΌΠ°ΠΊ Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ – пряний Ρ– Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ, ΠΌΠ°Ρ” ΠΏΡ€ΠΈΡ”ΠΌΠ½Ρƒ Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½Ρƒ кислинку. ΠœΠ°Ρ€ΠΈΠ½ΡƒΠΉΡ‚Π΅ Ρ– насолодТуйтСся.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π€Ρ–Π»Π΅ товстолоба 1,5 ΠΊΡ–Π»ΠΎΠ³Ρ€Π°ΠΌΠΈ
  • Цибуля ріпчаста 2 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° 1-2 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ (ΠΊΠ°ΠΌ’яна) ΒΌ склянки
  • Π’ΠΎΠ΄Π° 1,2 Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Π°
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • ΠžΡ†Π΅Ρ‚ 9% 100 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²
  • ΠžΠ»Ρ–Ρ рослинна Β½ склянки
  • Π›Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ лист 2 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • ΠšΠΎΡ€Ρ–Π°Π½Π΄Ρ€ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Ρ‰Ρ–ΠΏΠΊΠ°
  • Π“Π²ΠΎΠ·Π΄ΠΈΠΊΠ° 2 Π±ΡƒΡ‚ΠΎΠ½ΠΈ
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ 5-6 Π·Π΅Ρ€Π΅Π½
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ духмяний 3-4 Π·Π΅Ρ€Π½Π°
  • Насіння ΠΊΡ€ΠΎΠΏΡƒ Ρ‰Ρ–ΠΏΠΊΠ°
  • Π›ΠΈΠΌΠΎΠ½ Β½ ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. ΠŸΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚ΡŒΡ‚Π΅, Π²ΠΈΠΏΠ°Ρ‚Ρ€Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ– ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ€ΠΈΠ±Ρƒ. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ ΠΎΠ±ΡΡƒΡˆΡ–Ρ‚ΡŒ, Π·Π½Ρ–ΠΌΡ–Ρ‚ΡŒ Π·Ρ– стінок чСрСвця Ρ‡ΠΎΡ€Π½Ρƒ ΠΏΠ»Ρ–Π²ΠΊΡƒ. Π’Ρ–Π΄ΠΎΠΊΡ€Π΅ΠΌΡ‚Π΅ Π³ΠΎΠ»ΠΎΠ²Ρƒ, ΠΏΠ»Π°Π²Π½ΠΈΠΊΠΈ ΠΉ хвіст.
  2. Π¦Ρ– Ρ†Ρ–Π½Π½Ρ– частини Ρ‚ΡƒΡˆΠΊΠΈ Π·Π½Π°Π΄ΠΎΠ±Π»ΡΡ‚ΡŒΡΡ Π²Π°ΠΌ Π½Π°Π΄Π°Π»Ρ– для юшки Π°Π±ΠΎ Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Ρ†ΡŽ. АлС ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄ замороТуванням Π½Π΅ Π·Π°Π±ΡƒΠ΄ΡŒΡ‚Π΅ Π²ΠΈΠ΄Π°Π»ΠΈΡ‚ΠΈ Π· Π³ΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΈ зябра.
  3. НаріТтС Ρ‚ΡƒΡˆΠΊΡƒ товстолобика Π½Π° ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ. ΠœΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π½Π° ΡƒΠ²Π°Π·Ρ–, Ρ‰ΠΎ Ρ‡ΠΈΠΌ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ, Ρ‚ΠΈΠΌ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅ часу Ρ—ΠΌ знадобитися, Ρ‰ΠΎΠ± промаринуватися.
  4. ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ ΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ Π²Ρ–Π΄ ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΠΈ, Π²ΠΈΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ– Π½Π°Ρ‚Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ– для ΠΊΠΎΡ€Π΅ΠΉΡΡŒΠΊΠΎΡ— ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΈ Π°Π±ΠΎ Π½Π° Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉΠ½Ρ–ΠΉ ΠΊΡ€ΡƒΠΏΠ½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–. Π¦ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ ΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ Π²Ρ–Π΄ Π»ΡƒΡˆΠΏΠΈΠ½Π½Ρ Ρ– Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ ΠΏΡ–Π²ΠΊΡ–Π»ΡŒΡ†ΡΠΌΠΈ.
  5. ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠΉΡ‚Π΅ ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄. Для Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Π½Π°Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ, всиптС Π² Π½Π΅Ρ— Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€, ΡΡ–Π»ΡŒ, Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π»Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ лист, насіння ΠΊΡ€ΠΎΠΏΡƒ ΠΉ Ρ–Π½ΡˆΡ– спСції.
  6. ΠŸΠΎΡΡ‚Π°Π²Ρ‚Π΅ ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Π½Π° вогонь, Π΄ΠΎΠ²Π΅Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ Π΄ΠΎ кипіння Ρ– Π²Π°Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ 3 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ. Π—Π½Ρ–ΠΌΡ–Ρ‚ΡŒ Π· вогню Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ остигати.
  7. Π£ ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Π°Π±ΠΎ Π³Π»ΠΈΠ±ΠΎΠΊΡƒ миску (Π½Π΅ Π°Π»ΡŽΠΌΡ–Π½Ρ–Ρ”Π²Ρƒ) Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΡˆΠ°Ρ€Π°ΠΌΠΈ Ρ€ΠΈΠ±Ρƒ ΠΉ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–. Π£ остиглий ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄ Π²Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΎΡ†Π΅Ρ‚. ΠŸΡ€ΠΈ Π±Π°ΠΆΠ°Π½Π½Ρ– спробуйтС ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Ρ– ΠΏΡ–Π΄ΠΊΠΎΡ€Π΅Π³ΡƒΠΉΡ‚Π΅ смак. Π—Π°Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄ΠΎΠΌ Ρ€ΠΈΠ±Ρƒ Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ.
    НакрийтС посуд ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ Π°Π±ΠΎ Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΠΎΡŽ Π· мСншим Π΄Ρ–Π°ΠΌΠ΅Ρ‚Ρ€ΠΎΠΌ, Π²ΡΡ‚Π°Π½ΠΎΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒ Π·Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ Π²Π°Π½Ρ‚Π°ΠΆ Ρ– поставтС Ρ†ΡŽ ΠΊΠΎΠ½ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠΊΡ†Ρ–ΡŽ Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊ Π½Π° Ρ‚Ρ€ΠΈ Π΄ΠΎΠ±ΠΈ.
  8. Π—Π° Ρ†Π΅ΠΉ час ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΏΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½ΡƒΡŽΡ‚ΡŒΡΡ, ΠΌ’ΡΠΊΡƒΡˆ Ρ—Ρ… ΠΏΠΎΠ±Ρ–Π»Ρ–Ρ” Ρ– станС Π½Ρ–ΠΆΠ½ΠΎΡŽ. ΠžΠ±Π΅Ρ€Π΅ΠΆΠ½ΠΎ Π·Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄.
  9. Π’Π΅ΠΏΠ΅Ρ€ Ρ€ΠΈΠ±Ρƒ Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ слід пСрСкласти Π² скляні Π±Π°Π½ΠΊΠΈ (ΠΎΠ΄Π½Ρƒ Π»Ρ–Ρ‚Ρ€ΠΎΠ²Ρƒ Π°Π±ΠΎ Π΄Π²Ρ– ΠΏΠΎ 500 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²). Π©Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎ ΡƒΠΊΠ»Π°Π΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½ΠΎΠ²Π°Π½Ρƒ Ρ€ΠΈΠ±Ρƒ Ρ‚Π° ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ– Π² скляну Ρ‚Π°Ρ€Ρƒ ΡƒΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–Ρˆ Π·Ρ– ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π°.
  10. Π—Π°Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ вміст Π±Π°Π½ΠΎΠΊ Ρ€ΠΎΡΠ»ΠΈΠ½Π½ΠΎΡŽ ΠΎΠ»Ρ–Ρ”ΡŽ, Π·Π°ΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ, ΡΡ‚Ρ€ΡƒΡΡ–Ρ‚ΡŒ, Ρ‰ΠΎΠ± олія ΠΏΡ€ΠΎΠ½ΠΈΠΊΠ»Π° ΠΌΡ–ΠΆ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΉ Ρ€Ρ–Π²Π½ΠΎΠΌΡ–Ρ€Π½ΠΎ ΠΏΠΎΠΊΡ€ΠΈΠ»Π° Ρ—Ρ—. ΠŸΠΎΡΡ‚Π°Π²Ρ‚Π΅ ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½ΠΎΠ²Π°Π½Ρƒ Ρ€ΠΈΠ±Ρƒ Π² ΠΎΠ»Ρ–Ρ— Π·Π½ΠΎΠ²Ρƒ Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊ.
  11. Π§Π΅Ρ€Π΅Π· Π΄ΠΎΠ±Ρƒ ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½ΠΎΠ²Π°Π½ΠΈΠΉ товстолобик Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ Π΄ΠΎ вТивання. На Π²Ρ–Π΄ΠΌΡ–Π½Ρƒ Π²Ρ–Π΄ ΠΌΠΎΡ€ΡΡŒΠΊΠΎΡ—, процСс маринування Ρ€Ρ–Ρ‡ΠΊΠΎΠ²ΠΎΡ— Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ Ρ‚Ρ€ΠΈΠ²Π°Π»ΠΈΠΉ, Π°Π»Π΅ Π·Π°Ρ€Π°Π΄ΠΈ Π±Π΅Π·ΠΏΠ΅ΠΊΠΈ ΠΏΠΎΡΠΏΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ їсти Ρ€ΠΈΠ±Ρƒ Π½Π° наступний дСнь після Π·Π°Π»ΠΈΠ²ΠΊΠΈ ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄Ρƒ. ДотримуйтСся Ρ‚Π΅Ρ…Π½ΠΎΠ»ΠΎΠ³Ρ–Ρ— Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Π° ΠΏΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ якісну Ρ– смачну закуску.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Πœβ€™ΡΡΠΎ Π² Π±Π°Π½Ρ– Π½Π° Π·ΠΈΠΌΡƒ

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close