Π”ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ– ΠΊΠΎΠ½ΡΠ΅Ρ€Π²ΠΈΠšΠΎΠ½ΡΠ΅Ρ€Π²Π°Ρ†Ρ–Ρ

ΠœΠ°Ρ€ΠΈΠ½ΠΎΠ²Π°Π½ΠΈΠΉ ΠΎΡΠ΅Π»Π΅Π΄Π΅Ρ†ΡŒ Π· Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»Π΅ΡŽ Π² лляній ΠΎΠ»Ρ–Ρ—

Лляна олія Π²Ρ–Π΄ΠΌΡ–Π½Π½ΠΎ ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π· осСлСдцСм. Π† Ρ…ΠΎΡ‡ використовувати Ρ—Ρ— – задоволСння Π½Π΅ Π· Π΄Π΅ΡˆΠ΅Π²ΠΈΡ…, Ρ–Π½ΠΎΠ΄Ρ– ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π΄ΠΎ свята ΠΎΡΠ΅Π»Π΅Π΄Π΅Ρ†ΡŒ Π² Π²ΠΈΡˆΡƒΠΊΠ°Π½ΠΎΠΌΡƒ ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄Ρ–. ΠŸΡ€ΠΎΠΏΠΎΠ½ΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π²Π°ΡˆΡ–ΠΉ ΡƒΠ²Π°Π·Ρ– Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ осСлСдця, ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½ΠΎΠ²Π°Π½ΠΎΠ³ΠΎ Π· Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»Π΅ΡŽ Π² лляній ΠΎΠ»Ρ–Ρ—.

Для ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄Ρƒ використовуйтС лляну ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ Π²Ρ–Π΄ΠΆΠΈΠΌΡƒ, яка Π½Π΅ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Π΅Π±ΡƒΡ” Ρ‚Π΅Ρ€ΠΌΡ–Ρ‡Π½ΠΎΡ— ΠΎΠ±Ρ€ΠΎΠ±ΠΊΠΈ. ΠžΡΠ΅Π»Π΅Π΄Π΅Ρ†ΡŒ для Π·Π°Π³ΠΎΡ‚Ρ–Π²Π»Ρ– Π²Ρ–Π·ΡŒΠΌΡ–Ρ‚ΡŒ Π·Π»Π΅Π³ΠΊΠ° підсолСний, ΠΎΡΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠΈ Π·Π°Π½Π°Π΄Ρ‚ΠΎ солона Ρ€ΠΈΠ±Π° ΠΌΠΎΠΆΠ΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π±ΠΈΡ‚ΠΈ смак лляної ΠΎΠ»Ρ–Ρ—. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ ΠΆ Π²Π°ΠΌ попався Π΄ΡƒΠΆΠ΅ солоний ΠΎΡΠ΅Π»Π΅Π΄Π΅Ρ†ΡŒ, Π²ΠΈΠΌΠΎΡ‡Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Ρƒ Π²ΠΎΠ΄Ρ– протягом Π΄ΠΎΠ±ΠΈ, Π΄Π²Ρ–Ρ‡Ρ– ΠΌΡ–Π½ΡΡŽΡ‡ΠΈ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ.

ΠžΡΠ΅Π»Π΅Π΄Π΅Ρ†ΡŒ Π² лляній ΠΎΠ»Ρ–Ρ— Π³ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ як для Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½ΡŒΠΎΡ— Ρ‚Ρ€Π°ΠΏΠ΅Π·ΠΈ Π· ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅ΡŽ Ρ– скибкою Ρ…Π»Ρ–Π±Π°, Ρ‚Π°ΠΊ Ρ– Π² якості Π²ΠΈΡˆΡƒΠΊΠ°Π½ΠΎΡ— закуски Π½Π° святковий стіл.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠžΡΠ΅Π»Π΅Π΄Π΅Ρ†ΡŒ слабосолоний 500 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠžΠ»Ρ–Ρ лляна Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ Π²Ρ–Π΄ΠΆΠΈΠΌΡƒ 300 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²
  • Π’ΠΎΠ΄Π° 50 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Цибуля ріпчаста 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π›Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ лист 5 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊ
  • Π§ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Π³ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΎΠΊ (Π°Π±ΠΎ ΡΡƒΠΌΡ–Ρˆ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ, Π±Ρ–Π»ΠΈΠΉ, Ρ‡Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½ΠΈΠΉ) Β½ Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π―Π³ΠΎΠ΄ΠΈ ΡΠ»Ρ–Π²Ρ†ΡŽ ΡΡƒΡˆΠ΅Π½Ρ– 2 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρ– Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π“Π²ΠΎΠ·Π΄ΠΈΠΊΠ° 5 Π±ΡƒΡ‚ΠΎΠ½Ρ‡ΠΈΠΊΡ–Π²
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ° (якщо ΠΎΡΠ΅Π»Π΅Π΄Π΅Ρ†ΡŒ Π½Π΅ солоний)
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ (ΠΎΠΏΡ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΎ)

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Для Π·Π°Π³ΠΎΡ‚Ρ–Π²Π»Ρ– ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ взяти слабосолСний ΠΎΡΠ΅Π»Π΅Π΄Π΅Ρ†ΡŒ. Зовсім Π½Π΅ солону Ρ€ΠΈΠ±Ρƒ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π±ΡƒΠ΄Π΅ підсолити, Π·Π°Π½Π°Π΄Ρ‚ΠΎ солону – Π²ΠΈΠΌΠΎΡ‡ΠΈΡ‚ΠΈ Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½Ρ–ΠΉ Π²ΠΎΠ΄Ρ– (Π²Ρ–Π΄ Π΄Π΅ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠΎΡ… Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ Π΄ΠΎ Π΄ΠΎΠ±ΠΈ). ΠŸΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½Π΅ Ρ„Ρ–Π»Π΅ осСлСдця Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  2. Π¦ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ ΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ Π²Ρ–Π΄ Π»ΡƒΡˆΠΏΠΈΠ½Π½Ρ, Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ ΠΊΡ–Π»ΡŒΡ†ΡΠΌΠΈ Π°Π±ΠΎ ΠΏΡ–Ρ€’ям, як ΠΊΠΎΠΌΡƒ ΠΏΠΎΠ΄ΠΎΠ±Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ. Π‘ΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Π² миску, посиптС 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡŽ лоТкою солі, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ Π½Π° 20 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Ρ‰ΠΎΠ± цибуля ΠΏΠΎΠΌ’якшала. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΎΠΊΡ€ΠΎΠΏΠΎΠΌ Ρ– Π°ΠΊΡƒΡ€Π°Ρ‚Π½ΠΎ Π²Ρ–Π΄Ρ–ΠΆΠΌΡ–Ρ‚ΡŒ Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½Ρƒ.
  3. Π£ Π±Π°Π½ΠΊΡƒ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€Ρƒ (ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŽ 1 Π»Ρ–Ρ‚Ρ€ Π°Π±ΠΎ Π΄Π²Ρ– ΠΏΠΎ 500 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²) ΠΏΠΎΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ осСлСдця, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΊΠ»Π°Π΄Π°ΡŽΡ‡ΠΈ ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½ΠΎΡŽ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»Π΅ΡŽ ΠΉ ΡƒΠΊΠ»Π°Π΄Π°ΡŽΡ‡ΠΈ ΡƒΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–Ρˆ Π»Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ лист, Π³ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΈΠ½ΠΈ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†ΡŽ, ΡΠ»Ρ–Π²Π΅Ρ†ΡŒ Ρ– Π³Π²ΠΎΠ·Π΄ΠΈΠΊΡƒ.
  4. Π£ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ–ΠΉ місткості Π·Π°ΠΊΠΈΠΏ’ΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ, Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΡΡ–Π»ΡŒ, Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€ (якщо Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½ΠΎ), Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ– ΠΏΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π½Π° слабкому Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– близько 3 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. Π—Π½Ρ–ΠΌΡ–Ρ‚ΡŒ Π· вогню Ρ– Π΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ½ΡƒΡ‚ΠΈ. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π²Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ лляну ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅.
  5. ΠžΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Π½ΠΈΠΌ ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄ΠΎΠΌ Π·Π°Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ€ΠΈΠ±Ρƒ Π² Π±Π°Π½ΠΊΡƒ (Π±Π°Π½ΠΊΠ°Ρ…). ΠŸΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Ρ‰ΠΎΠ± Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½Π° ΠΏΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ ΠΏΠΎΠΊΡ€ΠΈΠ»Π° Ρ€ΠΈΠ±Ρƒ. Π—Π°ΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π±Π°Π½ΠΊΠΈ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠ°ΠΌΠΈ ΠΉ поставтС Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊ. Π§Π΅Ρ€Π΅Π· 3-4 Π΄Π½Ρ– ΠΎΡΠ΅Π»Π΅Π΄Π΅Ρ†ΡŒ Π±ΡƒΠ΄Π΅ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ Π΄ΠΎ вТивання.
  6. Для Ρ‚Ρ€Π°ΠΏΠ΅Π·ΠΈ Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΉ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Π½Π° Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΡƒ, Π·Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ Π·Π±Ρ€ΠΈΠ·Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ ΡΠ²Ρ–ΠΆΠΎΡŽ лляною ΠΎΠ»Ρ–Ρ”ΡŽ (Π½Π΅ Π· Π±Π°Π½ΠΊΠΈ) Ρ– споТивайтС смачну закуску Π·Ρ– свіТим Ρ…Π»Ρ–Π±ΠΎΠΌ, салатом Π°Π±ΠΎ Π³Π°Ρ€ΡΡ‡ΠΎΡŽ Π²Ρ–Π΄Π²Π°Ρ€Π΅Π½ΠΎΡŽ ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅ΡŽ.

На Π·Π°ΠΌΡ–Ρ‚ΠΊΡƒ

Коли ΠΎΡΠ΅Π»Π΅Π΄Π΅Ρ†ΡŒ Π·Π°ΠΊΡ–Π½Ρ‡ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ, Π² ΠΎΡΡ‚Π°Π½Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄Ρ– ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π½ΠΎΠ²Ρƒ ΠΏΠΎΡ€Ρ†Ρ–ΡŽ осСлСдця.

Π―ΠΊ Π²Π°Ρ€Ρ–Π°Π½Ρ‚, ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄ Π· 100 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π² Π²ΠΎΠ΄ΠΈ ΠΉ 1 склянки (250 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²) лляної ΠΎΠ»Ρ–Ρ—, Π°Π»Π΅ ΠΏΠ°ΠΌ’ятайтС, Ρ‡ΠΈΠΌ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅ ΠΎΠ»Ρ–Ρ— Π² ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄Ρ–, Ρ‚ΠΈΠΌ ΡΠΌΠ°Ρ‡Π½Ρ–ΡˆΠ΅ ΠΎΡΠ΅Π»Π΅Π΄Π΅Ρ†ΡŒ.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Π”ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ Ρ‚ΡƒΡˆΠΎΠ½ΠΊΠ° Π² ΠΌΡƒΠ»ΡŒΡ‚ΠΈΠ²Π°Ρ€Ρ†Ρ–

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close