КонсерваціяПомідори

Мариновані помідори з яблуком і буряком

Дуже люблю мариновані помідори й найбільше подобаються помідори в солодкому маринаді. А цей рецепт один з найулюбленіших!

Мариновані помідори з буряком і яблуком – в цій консервації смачно все: і солодкий буряк, і ароматні помідори, і пряні яблучка. До останньої краплі навіть маринад випивається. Рекомендую спробувати цей рецепт і вам.

Інгредієнти:

  • Вода 3 літри
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Помідори 1 кілограм
  • Цукор 14 столових ложок
  • Буряк 1 штука
  • Сіль 2 столові ложки
  • Оцет столовий 10 столових ложок
  • Яблуко 1 штука

Приготування:

  1. Підготувати продукти: помідори, буряк, яблуко, цибулю, цукор, сіль, оцет.
  2. Банки з кришками попередньо простерилізувати. 1 цибулину, 1 яблуко, 1 буряк порізати кільцями. Яблуко можна розрізати на часточки.
  3. В 1 стерильну баночку викласти по 2 колечка цибулі, буряка і яблука. Заповнити помідорами (1 кг).
  4. Помідори попередньо проколоти зубочисткою з боку чашолистків. Залити в банки окріп, накрити кришками й залишити хвилин на 20.
  5. У цей час підготувати маринад, розчинивши в 3-х літрах води 14 столових ложок з гіркою цукру, 2 столові ложки з гіркою солі, 10 столових ложок 9% оцту. Маринад довести до кипіння. Злити з банок остиглу воду і залити киплячим маринадом. Маринад можна приготувати на основі злитої води.
  6. Закатати банки кришками й перевернути догори дном до повного охолодження.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (2 оцінок, середнє: 2,50 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close