Хрусткі огірочки по-болгарськи на зиму

Цей спосіб приготування досить швидкий і економний. Але при цьому виходить неймовірно смачно.
Інгредієнти:
- Огірки 700 грамів
- Сіль 4 столові ложки
- Часник 3 головки
- Кріп
- Лист лавровий
- Перець духмяний
- Оцет 3 столові ложки
- Цукор 4 столові ложки
Приготування:
- Промийте гарненько наші овочі.
- Складіть в баночку кріп, часник, перець духмяний, лавровий лист, а також наші огірочки.
- Необхідна частина готування: стерилізація. Залийте окропом баночки. Залиште хвилин на 20.
- Тепер необхідно злити воду в більшу тару і додати сіль з цукром.
- Розлийте наш маринад, а потім додайте оцет. І закрийте наші баночки.
- Консервація завершена!
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Огірки скибочками з цибулею, морквою і перцем чилі