Π“Ρ€ΠΈΠ±ΠΈΠšΠΎΠ½ΡΠ΅Ρ€Π²Π°Ρ†Ρ–Ρ

ΠšΠΎΠ½ΡΠ΅Ρ€Π²ΠΎΠ²Π°Π½Ρ– ΡˆΠ°ΠΌΠΏΡ–Π½ΡŒΠΉΠΎΠ½ΠΈ Π· Π³Ρ–Ρ€Ρ‡ΠΈΡ†Π΅ΡŽ Ρ– гвоздикою

Π¦Π΅ΠΉ Π²Π΄Π°Π»ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ консСрвованих ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Ρ€ΠΈΡ†ΡŒ Π· Π³Ρ–Ρ€Ρ‡ΠΈΡ†Π΅ΡŽ Ρ– гвоздикою Π²ΠΈ ΠΎΠ±ΠΎΠ²’язково ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΈΡ‚Π΅ ΠΏΠΎ гідності, ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π²ΡˆΠΈ Π· ΠΉΠΎΠ³ΠΎ допомогою Π½Π΅Π·Π°ΠΌΡ–Π½Π½Ρƒ домашню Π·Π°Π³ΠΎΡ‚Ρ–Π²Π»ΡŽ Π³Ρ€ΠΈΠ±Ρ–Π², завдяки якій Π·Π°ΠΎΡ‰Π°Π΄ΠΈΡ‚Π΅ сімСйний Π±ΡŽΠ΄ΠΆΠ΅Ρ‚ Ρ– Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΎΠΌΠ°Π½Ρ–Ρ‚ΠΈΡ‚Π΅ мСню.

АдТС ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Ρ€ΠΈΡ†Ρ– Π² Π±Π°Π½ΠΊΠ°Ρ… Π· ΠΌΠ°Π³Π°Π·ΠΈΠ½Ρƒ ΠΌΠ°ΡŽΡ‚ΡŒ, Π·Π°Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉ, Π΄Π°Π»Π΅ΠΊΠΎ Π½Π΅ Π½ΠΈΠ·ΡŒΠΊΡ– Ρ†Ρ–Π½ΠΈ Π· Π½Π΅Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄Π½ΠΎΡŽ Ρ—ΠΌ смаковою ΡΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŽ. ΠšΠΎΠ½ΡΠ΅Ρ€Π²ΠΎΠ²Π°Π½Ρ– ΡˆΠ°ΠΌΠΏΡ–Π½ΡŒΠΉΠΎΠ½ΠΈ, ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π°Π½Ρ– Π·Π° Ρ†ΠΈΠΌ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ΠΎΠΌ, ΠΌΠ°ΡŽΡ‚ΡŒ Π²Ρ–Π΄ΠΌΡ–Π½Π½ΠΈΠΉ пряний смак, Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½Ρƒ хрустку структуру. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Π΄ ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‡Π΅ΡŽ ΠΌΠΎΠΆΠ΅Ρ‚Π΅ скропити Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΌ соком.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘Π²Ρ–ΠΆΡ– ΡˆΠ°ΠΌΠΏΡ–Π½ΡŒΠΉΠΎΠ½ΠΈ 1 ΠΊΡ–Π»ΠΎΠ³Ρ€Π°ΠΌ
  • Π’ΠΎΠ΄Π° 1 Π»Ρ–Ρ‚Ρ€
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • ΠžΠ»Ρ–Ρ рослинна 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ духмяний Π³ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΊΠΎΠΌ 5-6 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊ
  • Π›Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ лист 4-5 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊ
  • Π—Π΅Ρ€Π½Π° Π³Ρ–Ρ€Ρ‡ΠΈΡ†Ρ– 2 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρ– Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π“Π²ΠΎΠ·Π΄ΠΈΠΊΠ° 3-4 Π±ΡƒΡ‚ΠΎΠ½Ρ‡ΠΈΠΊΠΈ
  • ΠžΡ†Π΅Ρ‚ 9% 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ° Π½Π° 1 Π» Π±Π°Π½ΠΊΡƒ

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Для Π·Π°Π³ΠΎΡ‚Ρ–Π²Π»Ρ– Π²Ρ–Π΄Π±Π΅Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠ΄Ρ– Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΠ³ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€Ρƒ Π· капСлюшками, Ρ‰ΠΎ розкрилися, ΠΌΡ–Ρ†Π½Ρ–, Π±Ρ–Π»Ρ– Π½Π° вигляд.
  2. Π Π΅Ρ‚Π΅Π»ΡŒΠ½ΠΎ Π²ΠΈΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Ρ€ΠΈΡ†Ρ– ΠΏΡ–Π΄ ΠΏΡ€ΠΎΡ‚ΠΎΡ‡Π½ΠΎΡŽ Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡŽ водою.
  3. Для ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄Ρƒ Π½Π°Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½Ρƒ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ, додавши Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€, ΡΡ–Π»ΡŒ, спСції (запашний ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ, Π»Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ лист, Π³Ρ–Ρ€Ρ‡ΠΈΡ†ΡŽ, Π³Π²ΠΎΠ·Π΄ΠΈΠΊΡƒ) Ρ– рослинну ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ.
  4. ΠŸΠΎΡΡ‚Π°Π²Ρ‚Π΅ ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Π½Π° вогонь, Π΄ΠΎΠ²Π΅Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄ Π΄ΠΎ кипіння. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ ΠΎΠΏΡƒΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ Π² ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄ Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΉ Π²Π°Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° слабкому Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ 30. Коли Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΎΠΏΡƒΡΡ‚ΡΡ‚ΡŒΡΡ Π½Π° Π΄Π½ΠΎ, Π²ΠΎΠ½ΠΈ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρ–.
  5. Π‘Π°Π½ΠΊΠΈ, ΠΏΡ€ΠΈΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– для закачування Π³Ρ€ΠΈΠ±Ρ–Π², ΡΡ‚Π΅Ρ€ΠΈΠ»Ρ–Π·ΡƒΡŽΡ‚ΡŒ Π·Ρ€ΡƒΡ‡Π½ΠΈΠΌ для вас способом, ΡƒΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π² Π½ΠΈΡ… Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ, Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π² ΠΊΠΎΠΆΠ½Ρƒ Π±Π°Π½ΠΊΡƒ ΠΎΡ†Π΅Ρ‚. ΠœΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄ Π·Π½ΠΎΠ²Ρƒ Π΄ΠΎΠ²Π΅Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΎ кипіння Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π½ΠΈΠΌ ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Ρ€ΠΈΡ†Ρ– Π² Π±Π°Π½ΠΊΠ°Ρ….
  6. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Π²Π΅Ρ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ Π±Π°Π½ΠΊΠΈ Π΄ΠΎΠ³ΠΎΡ€ΠΈ Π΄Π½ΠΎΠΌ, ΡƒΠΊΡƒΡ‚Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎΡŽ ΠΊΠΎΠ²Π΄Ρ€ΠΎΡŽ Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎ остигати Π½Π° 1 Π΄ΠΎΠ±Ρƒ.
  7. ΠŸΡ–ΡΠ»Ρ Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ, як ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ½ΡƒΡ‚ΡŒ, ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½ΠΎΠ²Π°Π½Ρ– ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Ρ€ΠΈΡ†Ρ– Π· Π³Ρ–Ρ€Ρ‡ΠΈΡ†Π΅ΡŽ Ρ– гвоздикою ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ±Ρ€Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° збСрігання Π² ΠΊΠΎΠΌΠΎΡ€Ρƒ Π· ΠΊΡ–ΠΌΠ½Π°Ρ‚Π½ΠΎΡŽ Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€ΠΎΡŽ.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Π”ΠΈΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ
Close
Close