КонсерваціяСалати на зиму

Гарбуз по-корейськи на зиму

Ми вже звикли використовувати гарбуз при приготуванні перших і других страв. Навіть в десертах гарбуз відчуває себе відмінно.

Сьогодні пропоную приготувати відмінну заготівлю на зиму – маринований гарбуз по-корейськи. Виходить дуже смачний і корисний салат, який в будь-яку хвилину можна відкрити й подати до столу.

Із запропонованої кількості інгредієнтів виходить 1 баночка об’ємом 0,5 літра і ще трохи на пробу.

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Олія соняшникова рафінована 4 столові ложки
  • Перець чорний мелений 1 щіпка
  • Цукор 1 столова ложка
  • Суміш трав для моркви по-корейськи 7 грамів
  • Сіль 0.75 чайної ложки
  • Гарбуз свіжий 500 грамів
  • Оцет столовий 2 столові ложки
  • Часник 2 зубчики

Приготування:

  1. Для роботи нам знадобиться гарбуз, цибуля, цукор, сіль, чорний мелений перець, суміш приправ для моркви по-корейськи, часник, соняшникова олія.
  2. Цибуля (1 штука) очистити, нарізати кубиком і обсмажити на соняшниковій олії (4 столові ложки) до прозорості. Гарбуз (500 грамів) очистити від шкірки, видалити насіння. Натерти гарбуз на тертці для корейської моркви.
  3. У мисці з’єднати гарбуз, підготовлену цибулю, очищений і пропущений через прес часник (2 зубчики), сіль (0,75 чайної ложки), цукор (1 столова ложка), чорний мелений перець (1 щіпку), суміш приправ для моркви по-корейськи (7 грамів). Перемішати й залишити на 3-4 години в холодильнику.
  4. Розкласти суміш по чистих баночках. Стерилізувати банки, прикривши їх кришками, в киплячій воді 25 хвилин. Закатати. Гарбуз по-корейськи на зиму готова.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close