Π”ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ– ΠΊΠΎΠ½ΡΠ΅Ρ€Π²ΠΈΠšΠΎΠ½ΡΠ΅Ρ€Π²Π°Ρ†Ρ–Ρ

Π”ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ Ρ‚ΡƒΡˆΠΎΠ½ΠΊΠ° Π² ΠΌΡƒΠ»ΡŒΡ‚ΠΈΠ²Π°Ρ€Ρ†Ρ–

Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Π²ΠΈ Π²ΠΈΡ€Ρ–ΡˆΠΈΠ»ΠΈ поласувати Ρ‚ΡƒΡˆΠΎΠ½ΠΊΠΎΡŽ Π°Π±ΠΎ ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π· Π½Π΅Ρ— смачнС блюдо, Π½Π΅ ΠΎΠ±ΠΎΠ²’язково ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΏΠ»Π°Ρ‡ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ, ΠΊΡƒΠΏΡƒΡŽΡ‡ΠΈ Ρ‚ΠΎΠ²Π°Ρ€ Π² ΠΌΠ°Π³Π°Π·ΠΈΠ½Ρ–. Π¨Π²ΠΈΠ΄ΠΊΠΎ Ρ– Π±Π΅Π· ΠΏΡ€ΠΎΠ±Π»Π΅ΠΌ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Ρ‚ΡƒΡˆΠΎΠ½ΠΊΡƒ Π² Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ–Ρ… ΡƒΠΌΠΎΠ²Π°Ρ… Π² ΠΌΡƒΠ»ΡŒΡ‚ΠΈΠ²Π°Ρ€Ρ†Ρ–.

Ця Π½Π΅Π·Π°ΠΌΡ–Π½Π½Π° помічниця Π½Π° ΠΊΡƒΡ…Π½Ρ– ΠΏΠΎΠ»Π΅Π³ΡˆΠΈΡ‚ΡŒ Π²Π°ΡˆΡƒ ΠΏΡ€Π°Ρ†ΡŽ Π· приготування ΠΌ’ясних запасів ΠΏΡ€ΠΎ запас. Π”ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½Ρ ΠΌ’ясна Ρ‚ΡƒΡˆΠΎΠ½ΠΊΠ° Π½Π°Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎ ΡΠΌΠ°Ρ‡Π½Ρ–ΡˆΠ΅ ΠΌΠ°Π³Π°Π·ΠΈΠ½Π½ΠΎΡ—. Π— нСю ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π±Π΅Π·Π»Ρ–Ρ‡ смачних страв. Пам’ятайтС, Ρ‰ΠΎ Π² 5-Π»Ρ–Ρ‚Ρ€ΠΎΠ²Ρƒ Ρ‡Π°ΡˆΡƒ ΠΌΡƒΠ»ΡŒΡ‚ΠΈΠ²Π°Ρ€ΠΊΠΈ ΠΏΠΎΠΌΡ–Ρ‰Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ 4 Π±Π°Π½ΠΊΠΈ ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŽ 500 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π². АлС якщо Π±Π°Π½ΠΊΠΈ Π²ΡƒΠ·ΡŒΠΊΡ– ΠΉ високі – Ρ‚ΠΎ 5.

ΠšΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ: 5 Π±Π°Π½ΠΎΠΊ ΠΏΠΎ 500 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • М’ясо близько 3 ΠΊΡ–Π»ΠΎΠ³Ρ€Π°ΠΌ
  • Π‘Π°Π»ΠΎ Π°Π±ΠΎ ΠΆΠΈΡ€ Π· ΠΌ’яса близько 300 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ 5 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΈΡ… Π»ΠΎΠΆΠΎΠΊ
  • Π›Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ лист 5 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊ
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ Π³ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΊΠΎΠΌ 20 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊ
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ духмяний Π³ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΊΠΎΠΌ 15 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊ

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Π’ΡƒΡˆΠΎΠ½ΠΊΡƒ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π· Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-яким ΠΌ’ясом – курячим, свинячим, яловичим, баранячим Π°Π±ΠΎ якС Π²Π°ΠΌ ΠΏΠΎΠ΄ΠΎΠ±Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Π΄ укладанням ΠΌ’ясо слід Π²ΠΈΠΌΠΈΡ‚ΠΈ ΠΉ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΈΠΌΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  2. На Π΄Π½ΠΎ ΠΊΠΎΠΆΠ½ΠΎΡ— Π²ΠΈΠΌΠΈΡ‚ΠΎΡ— скляної Π±Π°Π½ΠΊΠΈ насиптС 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρƒ Π»ΠΎΠΆΠΊΡƒ солі, Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ 1 Π»Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ лист, 4 Π³ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΈΠ½ΠΈ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†ΡŽ Ρ– 3 – запашного.
  3. ΠŸΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½Ρ– ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ ΠΌ’яса Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎ ΡƒΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π² Π±Π°Π½ΠΊΠΈ, Π·Π»Π΅Π³ΠΊΠ° ΡƒΡ‚Ρ€Π°ΠΌΠ±ΡƒΠ²Π°Π²ΡˆΠΈ. Π—Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ ΠΏΠΎΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΡˆΠ°Ρ€ сала Π°Π±ΠΎ ΠΆΠΈΡ€Ρƒ, ΠΏΡ€ΠΎΠΏΡƒΡ‰Π΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· ΠΌ’ясорубку. ΠŸΡ–ΡΠ»Ρ укладання ΠΆΠΈΡ€Ρƒ Π΄ΠΎ Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ Π±Π°Π½ΠΊΠΈ ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½ΠΎ Π·Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈΡΡ якийсь простір, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΏΡ–Π΄ час кипіння ΠΌ’яса Π² Π±Π°Π½Ρ†Ρ– вистачило місця Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½Ρ–, Ρ‰ΠΎ Π²ΠΈΠ΄Ρ–Π»ΡΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ.
  4. ЗасукайтС Π±Π°Π½ΠΊΠΈ Π· ΠΌ’ясом Π½Π°Π³Π»ΡƒΡ…ΠΎ Π°Π±ΠΎ Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎ Π·Π°ΠΊΡ€ΡƒΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ Π³Π²ΠΈΠ½Ρ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  5. На Π΄Π½ΠΎ Ρ‡Π°ΡˆΡ– ΠΌΡƒΠ»ΡŒΡ‚ΠΈΠ²Π°Ρ€ΠΊΠΈ ΡƒΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½Ρƒ сСрвСтку, Π½Π° Π½Π΅Ρ— Π²ΡΡ‚Π°Π½ΠΎΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒ Π±Π°Π½ΠΊΠΈ Ρ‚Π°ΠΊ, Ρ‰ΠΎΠ± Π½Π΅ торкалися ΠΎΠ΄Π½Π° Π΄ΠΎ ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡ—. Π—Π°Π»ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ‡Π°ΡˆΡƒ водою Ρ‚Π°ΠΊ, Ρ‰ΠΎΠ± Π²ΠΎΠ½Π° ΠΏΠΎΠΊΡ€ΠΈΠ»Π° Π±Π°Π½ΠΊΠΈ Π½Π΅ ΠΏΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ.
  6. Π©Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎ Π·Π°ΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΡƒ ΠΌΡƒΠ»ΡŒΡ‚ΠΈΠ²Π°Ρ€ΠΊΠΈ ΠΉ Π²ΡΡ‚Π°Π½ΠΎΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° ΠΏΡ€ΠΎΠ³Ρ€Π°ΠΌΠ½Ρ–ΠΉ ΠΏΠ°Π½Π΅Π»Ρ– 6 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ Ρƒ Ρ€Π΅ΠΆΠΈΠΌΡ– Β«Π’ΡƒΡˆΠΊΡƒΠ²Π°Π½Π½ΡΒ».
  7. ΠŸΡ–ΡΠ»Ρ сигналу Ρ‚Π°ΠΉΠΌΠ΅Ρ€Π° ΠΏΡ€ΠΎ закінчСння Ρ€ΠΎΠ±ΠΎΡ‚ΠΈ, Π½Π΅ відчиняйтС ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΡƒ ΠΌΡƒΠ»ΡŒΡ‚ΠΈΠ²Π°Ρ€ΠΊΠΈ Π²Ρ–Π΄Ρ€Π°Π·Ρƒ, Π° ΠΏΠΎΡ‡Π΅ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅, ΠΏΠΎΠΊΠΈ Π·ΠΎΠ²Π½Ρ–ΡˆΠ½Ρ– стінки корпусу Π½Π΅ ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ½ΡƒΡ‚ΡŒ. Ця ΠΎΠ±Π΅Ρ€Π΅ΠΆΠ½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΎΡ…ΠΎΡ€ΠΎΠ½ΠΈΡ‚ΡŒ вас Π²Ρ–Π΄ Π½Π΅Π±Π΅Π·ΠΏΠ΅ΠΊΠΈ Π²ΠΈΠ±ΡƒΡ…Ρƒ ΠΏΡ€ΠΈ Ρ€Ρ–Π·ΠΊΠΎΠΌΡƒ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΏΠ°Π΄Ρ– тиску.
  8. ΠŸΡ–ΡΠ»Ρ Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ, як корпус ΠΌΡƒΠ»ΡŒΡ‚ΠΈΠ²Π°Ρ€ΠΊΠΈ ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ½Π΅, ΠΎΠ±Π΅Ρ€Π΅ΠΆΠ½ΠΎ Π²Ρ–Π΄ΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΡƒ, Π²ΠΈΡ‚ΡΠ³Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ Π±Π°Π½ΠΊΠΈ Π· Ρ‡Π°ΡˆΡ–. ΠŸΡ–ΡΠ»Ρ Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ, як Π±Π°Π½ΠΊΠΈ ΠΌ’ясної Ρ‚ΡƒΡˆΠΎΠ½ΠΊΠΈ ΠΏΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ½ΡƒΡ‚ΡŒ, Π²Ρ–Π΄Π½Π΅ΡΡ–Ρ‚ΡŒ Ρ—Ρ… Π² Ρ‚Π΅ΠΌΠ½Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½Π΅ місцС для збСрігання.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close