Другі стравиСтрави з грибівСтрави з птиці

Жюльєн з куркою і грибами

Ніжне вершкове блюдо з курячим м’ясом і печерицями! Інгредієнти залишаються соковитими покриті тонкою сирною скоринкою, яка утворюється при запіканні в духовці.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 400 грам
  • Картопля 8 штук
  • Печериці 12 штук
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Вершки 300 грам
  • Молоко 100 мілілітрів
  • Сир тертий за смаком
  • Борошно пшеничне 1 столова ложка

Приготування:

  1. Куряче м’ясо порізати невеликими шматочками, цибулю нашаткувати, гриби порізати скибочками або кубиками. Картоплю – брусочками.
  2. В олії посмажити печериці, додати цибулю, потім картоплю. Посолити і тушкувати ще 5 хвилин.
  3. В окремій сковороді обсмажити філе зі спеціями за бажанням. Трохи посолити.
  4. Всі приготовані частини жульєну перемішати і перекласти в форму. У металевій мисці змішати вершки, молоко і борошно, поставити на середній вогонь, довести до кипіння і помішувати 3-5 хвилин.
  5. Перелити вершковий соус зверху підсмажених інгредієнтів. Посипати тертим сиром. Готувати в духовці 30-40 хвилин на 200 градусах.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close