Другі стравиСтрави з овочів

Запечена цвітна капуста з нутом

Гарнір, який легко приготувати в духовці в одній формі – золотиста цвітна капуста від Guy Fieri. Він додає в це блюдо суміш з чотирьох спецій, серед яких ароматні насіння кумина і куркума, а потім запікає в духовці та подає з яскравим соком лайма.

Час: 40 хвилин
Складність: легко
Порцій: 4 – 6

Інгредієнти:

  • 1 розібрана на суцвіття головка цвітної капусти
  • Нут 1 банка (540 грамів), злити розсіл
  • Меленої куркуми 1 столова ложка
  • Насіння кумина 1 чайна ложка
  • Насіння фенхелю 1 чайна ложка
  • Каєннського перцю 1/4 чайної ложки
  • Рослинної олії 1/4 стакана
  • Натертого свіжого імбиру 1 столова ложка
  • 1/2 нарізаної півкільцями головки солодкої цибулі
  • Гілочки свіжої кінзи, для прикраси
  • Сік 1/2 лайма

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 205 ° С.
  2. У сухій сковороді на сильному вогні обсмажте коріандр, куркуму, насіння кумина і фенхелю, а також каєннський перець до появи аромату, 2-3 хвилини.
  3. У велику миску налийте олію, а потім додайте туди обсмажені спеції. Додайте імбир, цвітну капусту, нут, цибулю і добре перемішайте.
  4. Викладіть на деко, посоліть і поперчіть. Запікайте в духовці 30-35 хвилин, поки цвітна капуста не стане м’якою і не підрум’яниться. Подавайте з гілочками кінзи, поливши свіжим соком лайма.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Броколі з грибами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close