Другі стравиСтрави з м'яса

Запечена свинина з цибулею і сиром

Ділюся рецептом смачної страви зі свинини з двома видами цибулі, помідорами і сиром. Запікання – це відмінний варіант приготування м’яса, особливо коли мова йде про свинину. Свинина – м’ясо жирне, тому в духовці воно виходить м’яким і соковитим.

Інгредієнти:

  • Свиняче філе 700 грамів
  • Цибуля ріпчаста 3 штуки
  • Цибуля-порей 0,5 штуки
  • Сир твердий 250 грамів
  • Помідор 1-2 штуки
  • Сіль за смаком
  • Суміш спецій за смаком
  • Олія соняшникова для смаження
  • Цукор 1 чайна ложка

Приготування:

  1. Миємо свиняче філе та нарізаємо на порції. Відбиваємо свинину через харчову плівку з двох сторін.
    Крупно нарізаємо цибулю. Смажимо на рослинній олії. Карамелізуємо цибулю додаючи цукор і сіль. Нарізаємо кружечками цибулю-порей і помідору.
  2. Викладаємо свинину в форму для запікання і заправляємо сумішшю для свинини й сіллю. Зверху викладаємо обсмажену, карамелізовану цибулю. Зверху покриваємо шаром цибулі – порей.
  3. Ставимо форму в розігріту до 200 °C духовку на 20 хвилин.
  4. Тремо сир на крупній тертці. Виймаємо форму з духовки й викладаємо кружечки помідорів, посипаємо приправою. Рясно посипаємо сиром і далі запікаємо близько 20-25 хвилин при 170 градусах при конвекції.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Пиріжки з м’ясом засмажені у фритюрі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close